Skip to main content

Hallinnon assistentti

Asiakkaamme Duuri Oy hakee nyt tiimiinsä tarkkaa ja osaavaa Hallinnon Assistenttia.

Tehtävässä pääset toimimaan kehittyvän yrityksen moniosaajana. Tulet vastaamaan myynnin tukitoiminnoista, mm myyntireskontrasta, ylläpidät ja hallinnoit hinnastoja sekä asiakas- ja laskutustietoja, kokoat ja toimitat dataa avainasiakkaiden tuoteavauksiin, sekä autat tarpeen mukaan tuotteiden perustamisessa myös talon sisäiseen toiminnanohjausjärjestelmään. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä sekä myyntitiimin että taloustiimin kanssa.

Olet tehtävään sopiva henkilö, jos sinulla on:

  • Erinomaiset tietotekniset taidot, erityisesti Excel
  • Aikaisempaa vastaavan tyyppistä kokemusta
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito. Lisäksi katsomme ruotsin kielen taidon suureksi eduksi. Tulet toimimaan yhteistyössä kansainvälisten tytäryhtiöittemme kanssa.
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja oma-aloitteisuutta
  • Analyyttinen, tarkka ja systemaattinen työote
  • Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla asianmukainen peruskoulutus, joka voi olla esim. kaupallinen, IT tai myyntipuolelle suuntautunut.

Koemme myös eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta Digia Enterprise toiminnanohjausjärjestelmästä.

Duurin pääkonttori varastoineen sijaitsee Helsingin Suutarilassa, jossa sinua odottaa erittäin ammattitaitoinen organisaatio jonka ydintehtäviin kuuluu valikoimien kehittäminen, nopeat toimitukset sekä asiantunteva palvelu, niin jälleenmyyjille, urakoitsijoille kuin rakennusliikkeille ja arkkitehdeille.

Kiinnostuitko?

Jos tämä sai sinut innostumaan, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si tai LinkedIn-profiilisi ja liitä itsesi mukaan hakuun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä Kati Rahikka ([email protected] / 020 7290 833) tai Juho Honkanen ([email protected] / 020 7290 848).

Duuri Oy

Duuri Oy on kansainvälinen perheyhtiö, jolla on 45 vuoden asiantuntemus rakentamisen ja remontoinnin viimeistelytuotteista. Vahva kokemus ja aktiivinen kehittävä ote tekevät meistä alamme edelläkävijän. Tunnetut brändimme ovat Dione-sisustuslistat koteihin ja julkisiin tiloihin sekä Duuri Pro -ratkaisut rakentamisen ammattilaisille. 

Työyhteisönä olemme kannustava, avoin ja jatkuvasti yhdessä oppiva. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja sitä tuetaan mm. osaamisen kehittämisellä, perhe- ja työelämän joustavalla yhdistämisellä, kattavalla työterveyshuollolla sekä lounas- ja virkistyseduilla.

Löydät meidät verkosta osoitteessa www.duuri.fi ja sosiaalisessa mediassa tunnisteella Duuri Oy.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hallinnon assistentti

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti