Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hallinto- ja kehittämisjohtaja

Espoon kaupungin hallinnollinen organisaatio muodostuu konsernihallinnosta ja elinvoiman tulosalueesta sekä kolmesta toimialasta. Konsernihallinnon tehtävänä on johtaa, ohjata, valvoa ja kehittää koko kaupunkikonsernia sekä vastata kaupungin tukipalveluista ja niiden kehittämisestä kaupunginjohtajan johdolla. Konsernihallinnon hallinto ja kehittäminen -yksikkö vastaa Espoo-tarinan valmistelusta ja toimeenpanosta, palvelukehityksestä, päätöksentekoprosessista ja lakiasioista, viestinnästä, asioinnista, tietohallinnosta, hankinnasta sekä logistiikasta. Etsimme nyt hallinto- ja kehittämisyksikön johtajaa vakinaiseen virkasuhteeseen.

Hallinto- ja kehittämisjohtajana vastaat yksikön toiminnan tuloksellisuudesta ja taloudellisuudesta kaupungin johtajan suorassa alaisuudessa. Työssäsi rakennat yhteistyötä ja verkostoja, kehität johtamisjärjestelmiä ja hallintoa, sekä mahdollistat aktiivisen organisaation kehittämisen luomalla edellytyksiä innostaville asiantuntijayhteisöille.

Työssäsi johdat lisäksi peruskaupungin näkökulmasta hyvinvointialueen muodostamista ja yhteistyörakenteita Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kanssa. Työhön sisältyy myös kaupungin luottamushenkilöorganisaation käsiteltäväksi tulevien asioiden valmistelu ja täytäntöönpano. Kaupungin johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan lähes 300 000 asukkaan kaupungin tulevaisuuteen.

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään 8.12.2021 klo 10-15 välisenä aikana. Mahdolliset henkilöarvioinnit toteutetaan 13.-15.12.2021 aikana, ja toinen haastattelukierros ma 20.12.2021 klo 13-15 välisenä aikana.

Työpaikan nimi: Konsernihallinto
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vaativaa johtamiskokemusta, hyvää tehtäväalueen tuntemusta, kykyä arvioida palvelurakennetta suhteessa muuttuvaan toimintaympäristöön ja johtaa muutosta, strategista kehittämisotetta ja suurten kokonaisuuksien hallintaa. Lisäksi edellytetään hyvää perehtyneisyyttä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuemuutoksen organisointiin ja toteuttamiseen.

Lisäksi edellytämme suomen kielen erinomaista sekä englannin kielen sujuvaa taitoa sekä ruotsin kielen taitoa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä etunimi.sukunimi@espoo.fi
Työpaikan osoite: Virastopiha 2 C, 02770 ESPOO
Palkkaus: Kvtes
Työ alkaa: 1.1.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 01.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-281-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 17.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11064746

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Hallinto- ja kehittämisjohtaja

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.12.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Kajaani
Poolia IT
Helsinki
Bolt.Works Oy
Kouvola