Skip to main content

Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymässä on haettavana

hallintojohtajan virka.

Haemme virkaan näkemyksellistä ja osaavaa johtamisen ammattilaista, jonka tehtävänä on seurakuntayhtymän talouden sekä hallinnon johtaminen, kehittäminen ja seuranta. Tulevien vuosien toimintaedellytysten turvaaminen yhteistyössä luottamuselinten sekä yhtymän ja paikallisseurakuntien johtavien viranhaltijoiden kanssa on tehtävässä keskeistä.

Monipuoliseen tehtäväkenttääsi kuuluu mm. yhteisen kirkkoneuvoston ja -valtuuston kokousten valmistelusta vastaaminen, esittelijänä toimiminen yhteisessä kirkkoneuvostossa sekä vastuu koko yhtymän taloussuunnittelusta, talouden raportoinnista ja yhtymän sijoitustoiminnasta. Toimit henkilöstö-, kiinteistö-, tietohallinto- ja puistopäälliköiden esihenkilönä ja vastuualueeseesi kuuluu näin seurakuntayhtymän tukipalveluiden kokonaisuus.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta kokonaisuuksien johtamisesta, monipuolista talouden sekä hallintojuridiikan erityisosaamista ja ymmärrystä seurakuntien toimintaympäristöstä. Arvostamme valmiutta tunnistaa ja johtaa muutosta sekä johtajana kykyä luoda yhteistyötä edistävää ja myönteistä kehittämisilmapiiriä. Ammattitaitoisessa asiantuntijaorganisaatiossamme odotamme sinulta esihenkilönä valmentavaa lähestymistapaa sekä sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Meillä pääset vaikuttamaan Suomen suurimpiin lukeutuvan seurakuntayhtymän strategiseen kehittymiseen ja varmistamaan toimintaedellytyksiä pitkälle tulevaisuuteen. Kuopion seurakuntayhtymä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä läheltä eläväistä seurakuntakulttuuria maaseudun seurakunnista suurten kaupunkiseurakuntien sykkeeseen. Suomen toiseksi vetovoimaisimman kaupungin tittelin saavuttanut Kuopio lähialueineen mahdollistaa sujuvan arjen ja monipuoliset palvelut myös työn ympärille.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys taloudellisten ja hallinnollisten asioiden hoitoon sekä aiempi kokemus johtamistehtävistä. Eduksi katsomme julkishallinnon ja kirkollisen päätöksentekomenettelyn tuntemuksen. Virkaan valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Viran palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen J60-hinnoitteluryhmän mukaisesti. Henkilöstöetuina tarjoamme mm. laajat työterveyspalvelut ja kattavat ePassin käyttömahdollisuudet.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virka täytetään 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR-rekrytointijärjestelmän kautta 30.9.2022 klo 12.00 mennessä. Liitä mukaan myös CV:si. Rekrytoinnin alustavan aikataulun mukaisesti haastattelut tehtävään ovat viikolla 40 Kuopiossa ja hakuprosessiin voi sisältyä myös henkilöarviointi. Rekrytoinnissa meitä tukee Eezy Personnel.

Lisätietoja tehtävästä ja hakemisesta saat soittamalla vt. hallintojohtaja Mirja Niemelle (puh. 040 4848200) 7.9. klo 10-15, 15.9. klo 13-15 ja 20.9. klo 10-15.

 

Kuopion ev.lut. seurakuntien alueella asuvista kirkkoon kuuluu yhteensä 86 750 henkilöä (31.12.2021).

Yhtymään kuuluu kuusi seurakuntaa, joista suurin on Kallaveden seurakunta. Muut seurakunnat ovat Tuomiokirkkoseurakunta, Alavan seurakunta, Järvi-Kuopion seurakunta, Männistön seurakunta sekä Puijon seurakunta.

Seurakuntayhtymän alueella on 17 kirkkoa tai kirkko-seurakuntakeskusta, 16 seurakuntataloa tai toimitilaa, 36 hautausmaata, 6 kappelia, krematorio ja 3 leirikeskusta.

Työntekijöitä on 285 (31.12.2020).

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hallintojohtaja

Kuopion evankelis-luterilainen seurakuntayhtymä
Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti