Skip to main content

Lapua on lähes 15.000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapuan kaupungilla työskentelee lähes tuhat työntekijää, joista hallintokeskuksessa työskentelee noin 20 henkilöä. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja innostava.

Lapuan kaupunki hakee juristia toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

HALLINTOJOHTAJAKSI

Lapuan kaupungin hallintokeskus tuottaa kaupungin tukipalvelut ja koostuu hallinto-, talous-, henkilöstö- ja tietohallintoyksiköstä. Hallintojohtaja vastaa hallintokeskuksen toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä. Hallintojohtajan tukena toimivat talouspäällikkö, henkilöstöpäällikkö ja tietohallintopäällikkö. Hallintojohtaja toimii myös kaupungin lakimiehenä ja tietosuojavastaavana. Lisäksi hallintojohtaja toimii kaupunginhallituksen, kaupunginvaltuuston ja keskusvaalilautakunnan sihteerinä ja vastaa vaalijärjestelyistä.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto (oikeustieteen maisteri tai aikaisempi vastaava oikeustieteen kandidaatti). Eduksi katsomme kunta-alan lainsäädännön hyvän tuntemuksen sekä kokemuksen esimiestyöstä ja johtamisesta. Arvostamme hankinta- ja sopimusosaamista, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä paineensietokykyä.

Virka on täytettävissä 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virkaa hakevien voidaan edellyttää osallistuvan soveltuvuustesteihin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät soveltuvin osin KVTES:n mukaisesti. Palkkaus määräytyy kokonaispalkkana. Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Viran hakuaika päättyy 30.9.2021 klo 12. Hakemukset tulee lähettää ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi tai vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen osoitteeseen: Lapuan kaupunki, kaupunginhallitus, Valtuustontie 8, 62100 Lapua. Kuoreen merkintä ”Hallintojohtajan virka”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Satu Kankare,  satu.kankare@lapua.fi puh. 044 438 4000.

Hallintojohtaja

62100 Lapua
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus