Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hammashoitaja

Espoo on noin 300 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen toimintaympäristö. Painotamme palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintaa sekä kannustamme kuntalaisia omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtimiseen.

Espoon kaupungin suun terveydenhuolto toimii 10 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Suun terveydenhuollossa työskentelee n. 300 suun terveydenhuollon ammattilaista. Asiakaskäyntejä on yli 200 000 vuosittain.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on suun terveyden edistäminen hyvinvoinnin osana sekä laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten hammashoitopalveluiden tuottaminen asukaslähtöisesti johdettuna.
 
Etsimme hammashoitajaa hammashoidon arkipäivystykseen 8.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hammashoitola sijaistee Espoon sairaalan tiloissa, tilat ovat melko uudet, modernit ja viihtyisät. Vastaanotolla on yhdeksän hoitohuonetta. Asiakkaat hoidetaan yhteiskirjalta, uuden asiakkaan kun edellinen on valmistunut. Potilasta kohden yhteiskirjalle on varattu 30 min. Hammashoidon arkipäivystyksessä on iloinen ja reipas joukkuehenki, autamme ja konsultoimme toisiamme.
Hammashoitajan pääasiallisena työtehtävänä on kliininen potilastyö. Instrumenttihuolto hoidetaan keskitetysti Jorvissa ulkoisen palveluntuottajan toimesta.
Työ hammashoidon päivystyksessä on mielenkiintoista. Ennakkoon potilaan toimenpidettä ei tarkoin ole tiedossa, jokainen päivä on erilainen, vaihteleva, joten siksi myös mielenkiintoinen.

Työaika: 38h15min/vko

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut suun terveydenhuollon koulutusohjelman tai vastaavan aikaisemman lähihoitajatutkinnon osan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Osastonhoitaja Päivi Syri, [email protected], p. 050 3438571
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02940 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2201,01 €/kk
Työ alkaa: 8.11.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 01.11.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1468-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11013986

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti