Skip to main content

Hammashoitaja, Oikomishoito

Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhuoltoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Haluatko sinä olla mukana?

Etsimme hammashoitajaa vakituiseen toimeen 18.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän työskentelyalueena on ensisijaisesti oikomishoito, joka on keskitetty Leppävaaran ja Kivenlahden hammashoitoloihin.

Työtehtäviisi kuuluu kliinisen potilastyön lisäksi tarvittaessa vastaanoton asiakaspalvelu- ja toimistotyötä sekä välinehuoltoa. Työ voi sisältää iltatyötä.

Olet ehkä jo hankkinut työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Tärkeintä on, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Arvostamme terveydenhuollon tietojärjestelmien ja Office-ohjelmien käyttökokemusta sekä suomen, ruotsin ja englannin kielten taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön lisäksi ison talon henkilöstöedut (mm. ruokailuetu, liikunta-/kulttuurietu, työsuhdematkalippu, stipendikukkaro) sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kattavan koulutustarjonnan kautta.

Työpaikan nimi: Suun terveydenhuolto, Oikomishoito.

Työaika: 38h15 min/vko

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut suun terveydenhuollon koulutusohjelman tai vastaavan aikaisemman lähihoitaja tutkinnon osan.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa ja lääkehoitolupaa.

Arvostamme kokemusta oikomishoidosta.

Espoon kaupungin suun terveydenhuolto toimii 12 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Suun terveydenhuollossa työskentelee n. 300 suun terveydenhuollon ammattilaista. Asiakaskäyntejä on yli 200 000 vuosittain.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on suun terveyden edistäminen hyvinvoinnin osana sekä laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten hammashoitopalveluiden tuottaminen asukaslähtöisesti johdettuna. Espoon kaupunki on kaksikielinen. Espoo on savuton työpaikka.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Sanni Peteri. Tavoitettavissa sähköpostitse sanni.peteri@espoo.fi sekä puhelimitse 040-5098099.
Työpaikan osoite: Konstaapelinkatu 2, 02650 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2201,01 €/kk
Työ alkaa: sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.10.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1280-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 20.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10960472

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Hammashoitaja, Oikomishoito

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 20.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus