Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Hankinta-asiantuntija (ICT)

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä metsähallituslaisia on yli tuhat ympäri Suomen. Liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Haemme nyt joukkoomme hankinta-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Lakiasiat ja vaatimustenmukaisuus -yksikköön 1.11.2021 alkaen (tai aloitus sopimuksen mukaan). 

Hankinta-asiantuntijana tehtäväaluettasi ovat Metsähallitus -konsernin hankinta-asiat painottuen ICT-hankintaan (mm. kilpailutusten läpivienti ja neuvonta hankinta-asioissa). ICT-hankinnan ohella toimenkuvaasi voi kuulua laajasti Metsähallituksen muuta hankintaa ja hankintatoimen kehittämistä osana konsernin hankintatiimiä. Pääset työssäsi tutustumaan kattavasti Metsähallituksen eri toimintoihin ja niiden hankintoihin. Tarkempi tehtävän sisältö määräytyy oman osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Meillä sinulla on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä luonnonvarojen kestävän käytön edistämiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa (esimerkiksi julkishallinnon, IT- tai kaupallisen alan tutkintoa), perehtyneisyyttä julkiseen hankintaan sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta julkisen hankinnan asiantuntijatehtävistä hankintayksikössä tai vastaavassa organisaatiossa. Kielitaitovaatimuksina ovat erinomainen suomen kielen, tyydyttävä ruotsin kielen ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Olet itsenäiseen työskentelyyn tottunut, hyvällä kehittämisotteella varustettu asiantuntija. Viestit selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Työssä tarvitset erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa, käytännönläheistä ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa hankinta-asioihin. Arvostamme kokemusta erityisesti ICT-hankinnasta, mutta myös muu hankintaosaaminen huomioidaan rekrytointiprosessissa. Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän sekä ammattitaitoisen ja innostavan työyhteisön tuen. 

Tehtävän toimipaikka on jokin Metsähallituksen päätoimipaikoista, esimerkiksi Vantaa, Oulu, Rovaniemi, Kuopio tai Turku. Metsähallituksessa työtä voidaan tehdä monipaikkaisesti myös muualla kuin työsopimuksessa määritellyllä Metsähallituksen toimipisteellä. Rekrytointiprosessiin liittyvät haastattelut toteutetaan Metsähallituksen Vantaan toimipisteessä Tikkurilassa. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat hankinnoista ja sopimuksista vastaava lakimies Ville Norokorpi (ville.norokorpi@metsa.fi) puh. 0405701993 sekä hankintapäällikkö Olli Surakka (olli.surakka@metsa.fi) puh. 0405123866. Ville on parhaiten tavoitettavissa 23.9. klo 10-11 ja 27.9. klo 14-15. Olli on parhaiten tavoitettavissa 22.9. klo 9-10 ja 28.9. klo 14-15.

Hankinta-asiantuntija (ICT)

Cambridge, Massachusetts
Vakituinen

Julkaistu 01.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus