Skip to main content

Hankintakoordinaattori

ThyssenKrupp Aerospace Finland Oy on osa kansainvälistä ThyssenKrupp-konsernia. Suomen yksikön päävastuuna on vastata Skandinavian materiaalimyynnistä, ja olemmekin osa konsernin materiaaliryhmää ja sen lentokone- ja puolustusvälineyksikköä. Toimitamme materiaaleja myös muuhun valmistavaan teollisuuteen. Päämateriaalejamme ovat alumiini, titaani ja erikoisteräkset, joita meillä on mittava varastovalikoima. Merkittävän osan materiaalimyynnistämme muodostavat kokonaistoimitukset, joissa vastaamme kokonaisista toimitusketjuista. Toimitamme materiaalit asiakkaan toiveiden mukaisesti levyinä, määrämittaan sahattuna tai vesileikattuina aihioina. Toimimme yhteistyössä laajan toimittajaverkoston kanssa kansallisella tasolla ja Euroopassa. Meillä on sertifioidut laatujärjestelmät ISO9001 ja EN9100.

Nyt haemme Jämsänkosken yksikköömme

Hankintakoordinaattoria

Tehtäviisi kuuluvat ennen kaikkea kansainvälisen hankintaketjun koordinointi, toimintaprosessien kehittäminen sekä ostomarkkinoiden jatkuva analysointi ja nopea reagointi markkinatapahtumiin. Pääset osallistumaan erilaisiin kansainvälisiin projekteihin ja tekemään aktiivista yhteistyötä kollegojesi kanssa niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla.

Seuraat raaka-ainemarkkinoita aktiivisesti, ja sinulla on myös sekä strategista näkemystä että ennakointikykyä markkinoilla tapahtuviin muutoksiin liittyen. Teet rohkeasti tarvittavia toimenpiteitä varmistaaksesi, että raaka-ainevarastot riittävät tuotannossa. Toimitusketjun koordinaattorina sinulla on mahdollisuus kehittää olemassa olevia toimintatapoja uudelle tasolle, joten olet innovatiivinen ja uskallat kyseenalaistaa. Työskentelytyylisi perustuukin kehittämiseen ja uuden luomiseen, ja tässä sinua auttaa vahva ymmärrys markkinoista.

Sinulla on hyvät digitaaliset taidot ja osaat käyttää nykyaikaisia järjestelmiä vaivatta. Odotamme sinulta soveltuvaa kaupallista tai teknillistä koulutusta; ammattikorkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Kansainvälisessä työympäristössä englannin kielen sujuva kirjallinen ja suullinen taito on eduksesi.

Toimitusketjun koordinaattorina pääset osaksi kansainvälistä organisaatiota, jossa sinulla on hieno mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi sekä ottaa askel urallasi eteenpäin. ThyssenKruppilla käytössäsi ovat nykyaikaiset järjestelmät, ja taustallasi on ammattitaitoinen työyhteisö. Toimipiste sijaitsee Jämsänkoskella, mutta sinulla on myös mahdollisuus ajoittaiseen etätyöskentelyyn.

Jos näet tässä seuraavan askeleen urallasi, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveinesi viimeistään 18.5 osoitteessa https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Teemu Vuorinen, 0400 610041.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Teemu Vuorinen, teemu.vuorinen@adecco.fi

Hankintakoordinaattori

42300 Jämsänkoski
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus