Skip to main content

Hankintapäällikkö

Haemme hankintapäällikköä Loimaalle.

Hankintapäällikkönä vastuullasi ovat yhtiön suorat hankinnat, lisäksi tuet organisaatiota epäsuorien hankintojen toteuttamisessa. Hankintojen kokonaismäärä on tällä hetkellä noin 20 milj. euroa. Vastaat yhtiön hankintastrategiasta, hankintasopimuksista ja toimittajayhteistyön kehittämisestä suorien hankintojen osalta. Toimit aktiivisessa yhteistyössä osa-alueiden vastuullisten kanssa toimintamalleja sovittaessa. Vastaat osa-alueesi johtamisesta, toiminnasta ja esihenkilötyöstä budjetin ja sovittujen aikataulujen mukaisesti. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle ja kuulut yhtiön johtajistoon sekä tilaus- ja toimitusprosessin johtoryhmään.

Tehtävässä menestymisessä auttaa

 • Vahva osaaminen ja kokemus oston ja hankinnan monipuolisista tehtävistä
 • Kokemus hankintaprosessien itsenäisestä hallinnasta, toimitusketjuista sekä hankintasopimusneuvotteluista
 • Kokemus suorien hankintojen vastuullisista tehtävistä esimerkiksi ostajana, hankinta-asiantuntijana, strategisena ostajana, kategoriapäällikkönä, ostopäällikkönä, hankintapäällikkönä tai muissa samanlaisia valmiuksia kehittävissä vastaavissa tehtävissä
 • Kokemus valmistavasta teollisuudesta ja sen suorien hankintojen hoitamisesta
 • Tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus
 • Vahvat ongelmanratkaisutaidot sekä hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot
 • Itseohjautuva ja tavoitteellinen työskentelytyyli
 • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Henkilönä toivomme sinun olevan muutos- ja kehityshaluinen. Haluat edistää asioita yhdessä muiden kanssa. Teet päätöksiä rohkeasti, mutta aina faktat ja tilanteet analyyttisesti huomioiden.

Tarjoamme sinulle

 • Vakaan yrityksen, joka toimii mielenkiintoisella toimialalla edistäen puhdasta ilmaa
 • Kansainvälisen työympäristön eurooppalaisten toimittajien ja saksalaisen sisaryrityksen kanssa
 • Itsenäisen tehtävän, esihenkilöaseman ja hyvät vaikuttamisen mahdollisuudet
 • Mahdollisuuden kehittää edelleen yhtiön strategisia kilpailuetuja

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 29.5. hakupainikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Tomi Välimäki, puh. 040 562 7324.


Vallox on tunnettu, jo 50 vuotta Suomessa ilmanvaihtojärjestelmiä Loimaalla valmistanut yritys. Vallox huolehtii hiljaisesti ja huomaamatta rakennuksen ilmanvaihdosta pitäen sisäilman raikkaana ja puhtaana hengittää. Valloxilla suunnitellaan ja valmistetaan teknologisesti ja toiminnallisesti korkealaatuisia, turvallisia ja ympäristökuormitukseltaan optimoituja tuotteita. Valloxilla työskentelee noin 150 henkilöä.

Taloudellisesti Vallox on vahva yritys. Se on tehnyt historiansa ajan vahvaa positiivista käyttökatetta, ja kassatilanne mahdollistaa toiminnan kehittämisen pitkällä aikavälillä. Vuonna 2021 yhtiön liikevaihto oli 39,6 milj. euroa, tulos 3,8 milj. euroa ja omavaraisuusaste 77 %.

Hankintapäällikkö

Vallox
32200 Loimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus