Skip to main content

Hankintapäällikkö

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan ja huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Konserni työllistää yli 130 ammattilaista Forssassa, Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kaarinassa.

Lisätietoja meistä www.da-group.fi.

Haemme Forssan toimipisteeseemme

Hankintapäällikköä

Vastaat hankintatoimesta ja sen kehittämisestä sekä tuet eri yksiköitämme komponentti- ja toimittajavalinnoissa. Tehtävänkuvaasi kuuluvat:

  • Nykyisten ja uusien toimittajien hoitaminen, hankintasopimukset, kaupalliset neuvottelut
  • Ostotoiminnon prosessien tehokkuuden ja laadun johtaminen ja kehittäminen
  • Toimittaja-analyysit
  • Tuotetietojen ajantasaisuuden johtaminen ja valvontavaraston arvostuksen vastaaminen
  • Ostotiimin kehittäminen, esimiestehtävät
  • Osallistuminen hankintojen valmisteluun ja toteutukseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta elektroniikkatuotannon hankinnoista ja hankintasopimusten osaamista. Toimintaasi ohjaa tuloshakuisuus sekä aito halu kehittää hankinta- ja liiketoimintaamme. Työssä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan, mahdollisuuden aktiivisesti kehittää sekä omaa ammattitaitoa että hankintatoimea organisaatiossamme. Hankintapäällikkönä pääset toteuttamaan kehittyvää, kustannustehokasta ja laadukasta hankintatoimea osana hankintatiimiämme.

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantojohtaja Saila Tapio, saila.tapio@da-group.fi, 029 0802 906

Katso ilmoitukset nettisivustollamme:
https://www.da-group.fi/yritys/rekrytointi/

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa mahdollisimman pikaisesti osoitteeseen jobs@da-group.fi. Kutsumme tehtävän kannalta sopivimmat hakijat haastatteluun ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hankintapäällikkö

30300 Forssa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus