Skip to main content

EAGLE FILTERS OY

Eagle Filters Oy on materiaaliteknologiayritys, joka fokusoituu edistyksellisten nano- ja biomateriaalien kehittämiseen ja tuottamiseen. Tuotteillamme saavutetaan merkittävää suorituskyvyn paranemista ja ympäristöhyötyjä puhtaan energian ja terveysteknologian aloilla.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme hankinta- ja varastovastaavaa tehtaallemme Kotkaan.

Tehtävänkuvaus:

Tehtäväsi on vastata asiantuntijaroolissa hankintatoimesta ja raaka-aine materiaalivirroista. Määrität ja toteutat hankintastrategian sekä kehität hankinnan toimintamallit ja prosessit. Kartoitat, kilpailutat, hallinnoit ja kehität toimittajasuhteita ja -yhteistyötä sekä vastaat hinta- ja sopimusneuvotteluista. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja etsit uusia mahdollisuuksia. Lisäksi kehität raaka-aineprosesseja ja tehtaan sisäistä logistiikkaa. Tehtävässä raportoit talousjohtajalle.

Olet alan ammattilainen omaten soveltuvan koulutuksen sekä kokemusta hankinnasta ja sen kehittämisestä. Olet yhteistyökykyinen, tavoitteellinen, analyyttinen, järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja strategisesti ajatteleva. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja omaat ratkaisukeskeisen tavan toimia. Olet sisäistänyt jatkuvan kehittämisen periaatteen ja haluat työssäsi toimia Eagle Filtersin laadun ja asiakastyytyväisyyden varmistajana. Toivomme sinulta suomen ja sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Sinä voit odottaa meiltä:

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä voimakkaasti kasvuhakuisen yhtiön johtoryhmässä ja raportoit toimitusjohtajalle. Eagle Filters on 100% Nasdaq First North-listatun Loudspring Oyj:n tytäryhtiö. Loudspring keskittyy luonnonvaroja säästävään liiketoimintaan. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä.

Hankintavastaava

Eagle Filters Oy
Kotka
Kokopäiväinen, Vakituinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Muu koulutustaso
Muu / neuvoteltavissa

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus