Skip to main content

Harjoittelija, Oulun infrasuunnittelu

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme harjoittelijaa Destian infrasuunnittelun -yksikköön Ouluun kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Destian infrasuunnittelun harjoittelijana pääset osallistumaan erilaisiin infrasuunnitteluhankkeisiin. Tehtävät koostuvat pääosin avustavista tie-, katu- ja aluesuunnittelutehtävistä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tehtävässä pääset tutustumaan infrasuunnitteluhankkeiden mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneiden asiantuntijoiden ohjauksessa. Destialla saat itsenäisen harjoittelupaikan ja pääset tutustumaan rakennusalaan infrasuunnittelun näkökulmasta. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa töitä tehdään rehdillä meiningillä.

Työ ajoittuvat kesäkuukausille. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen.

Odotamme, että olet yhdyskuntatekniikan 3.-4. vuosikurssin opiskelija. Toivomme, että sinulla on kiinnostusta suunnittelualaa kohtaan, kokemusta suunnittelujärjestelmistä ja olet osallistunut tie- katu tai vesihuoltosuunnittelun kursseille. Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään ryhmäpäällikkö Eerik Jarkko, 050 409 3940 tai eerik.jarkko@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!

WWW-osoite: http://www.destia.fi
Yhteystiedot: Destia HR
rekrytointi@destia.fi
Työpaikan osoite: Oulu, 90230 OULU
Palkkaus: Osaamisesi ja koulutuksesi mukaan
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 20.02.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 01.12.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11088703

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Harjoittelija, Oulun infrasuunnittelu

Destia Oy
Oulu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Kesätyö
Ei työkokemusta

Julkaistu 01.12.2021

Jaa työpaikkailmoitus