Skip to main content

Harjoittelijoita eläkemaksantaan

Harjoittelijoita eläkemaksannan asiakaspalveluun

Oletko vailla opintoihin liittyvää harjoittelupaikkaa tai oletko opintojen loppuvaiheessa ja haluat saada kokemusta työelämästä?

Tule meille Eloon tutustumaan eläkkeiden maksantaan! Eläkemaksannassa huolehdimme eläkeasiakkaidemme kuukausittaisesta toimeentulosta maksamalla eläkkeet kuukausittain ja pitämällä maksamiseen liittyvät rekisteritiedot ajan tasalla.

Harjoittelijana pääset tutustumaan eläkkeiden maksamiseen liittyviin työtehtäviin mukaan lukien asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa.

Sovit hyvin joukkoomme, jos olet oma-aloitteinen ja aktiivinen etkä pelkää tarttua puhelimeen. Olet huolellinen ja numerotarkka sekä omaat kiitettävät it-taidot.

Lisätietoja harjoittelusta antaa asiakaspalvelupäällikkö Anna-Maija Pastila-Rantala, anna-maija.pastila-rantala@elo.fi. Harjoittelun kesto on noin 3-6 kk. Toivomme, että harjoittelijat voisivat aloittaa harjoittelun lokakuun aikana. Harjoittelu on palkallinen. Haastattelemme hakijoita tarvittaessa jo hakuajan aikana.

Haethan harjoittelupaikkaa viimeistään 24.9.2021 oheisen linkin kautta.


Olemme Elo, kasvavien ja työllistävien yritysten sekä yrittäjien etuja ajava työeläkevakuuttaja. Elo on mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa.

Meillä työskentelee noin 500 innostunutta ja oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostunutta työeläkealan osaajaa. Meiltä löytyy asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista sijoitusalan ammattilaisiin. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla.  Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 % hoitaa työläkevakuutuksensa Elossa. Me vastaamme 240 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 520 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 26 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.

Harjoittelijoita eläkemaksantaan

Espoo
Harjoittelija
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus