Skip to main content

Head of Customer Relations, Morelex Oy

Morelex on vuonna 2011 perustettu Suomen johtava apteekkien digitaalisten ja mobiilien markkinointiratkaisujen toimittaja. Tällä hetkellä Morelexilla työskentelee neljä työntekijää. Omien työntekijöidemme lisäksi toiminnassamme on mukana laaja joukko eri alojen osaajia. Tiimissämme on vuosikymmenten kokemus ja maailmanluokan osaaminen mobiilipalveluiden, vähittäiskaupan, myynnin ja markkinoinnin, digitalisaation, tuotetiedon ja asiakaskokemuksen alueilla. Morelexin liiketoimintaa ohjaa vahva arvopohja, jonka ytimessä on asiakastyytyväisyys. Tutustu ja lue lisää www.morelex.fi

Toimintamme kasvaessa ja tiimiämme vahvistamaan haemme nyt henkilöä tehtävään

Head of Customer Relations

Head of CR:llä on kokonaisvastuu Suomen apteekkiasiakassuhteista. Hän varmistaa, että asiakkaamme saavat täyden hyödyn Morelex Premium -markkinoinnin ulkoistuspalvelustamme. Hän mm. tekee suunnitelmat markkinointikampanjoiden sisällöistä, kohdennuksista ja ajoituksista. Markkinointisisällön tuottamisessa apuna on myös copywriter. Tyypillisesti suunnitelma tehdään puolivuosittain ja sitä kehitetään jatkuvasti kerättyyn dataan perustuen yhdessä asiakkaan kanssa. Tehtävään kuuluu myös uusasiakashankintaa.

Kyseessä on avainrooli Morelexin menestyksessä ja haemme henkilöä, joka pystyy ja haluaa sitoutua tehtävään. Tarjoamme ketterän ja matalahierarkisen organisaation, jossa saat valtaa ja vastuuta vaikuttaa koko toimintaan ja sen suuntaan. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden osakkuuteen sekä tehtävien laajentamiseen.

Hakemallamme henkilöllä on:

  • vähintään 7 vuoden työkokemus ja muutaman vuoden kokemus asiakkuuksien hoidosta ja myynnistä
  • vahva myynti- ja markkinointiosaaminen
  • halu ja kyky tehdä työtä innostuneesti, tehokkaasti ja tuloksekkaasti
  • vahva suomen kielen osaaminen ja oikeakielinen tekstin tuottamisen kyky
  • erinomaiset ryhmätyötaidot

Hae mukaan viihtyisään porukkaan osoitteessa https://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=299  28.8. mennessä. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Rekrytointitallin Timo Manninen 16.8. alkaen arkisin klo 10-15 numerossa 0400 793506.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Head of Customer Relations, Morelex Oy

Morelex Oy
Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 05.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti