Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

HEAD OF OCEAN FREIGHT

Johtamaan ja kasvattamaan liiketoimintaa

Haemme johtoryhmään uutta kollegaa ja liiketoiminnalle uutta vetäjää rakentamaan kasvua. Tule osaksi kasvutarinaamme! Raportoit Suomen toimitusjohtajalle sekä Euroopan alueen pääkonttoriin Saksaan.

DB Schenker on Suomen monipuolisimpia kuljetus- ja logistiikkaratkaisuja tarjoava yritys. Olemme yksi maailman suurimmista toimijoista ja kuljetamme yli 5 500 merikonttia päivässä maailman eri satamiin.

Meriliiketoiminnan vetäjänä vastaat liiketoiminnan tuloksesta sekä globaalin kasvustrategian kehittämisestä ja implementoinnista Suomessa. Johdat yksikkösi operatiivista toimintaa ja kehität strategisia asiakkuuksia yhdessä myynnin kanssa. Teet aktiivista yhteistyötä globaalissa verkostossamme.

Asiakkaamme etsivät yhä enemmän kokonaisratkaisuja, joissa jokainen kuljetusmuoto toimii saumattomasti yhteen. Tavoitteenasi on kasvattaa liiketoimintaa asiakkuuksien ja kansainvälisen yhteistyön kautta. Rakennat ratkaisuja yhdessä eri tuotelinjojen kanssa. Tutkit tiimisi kanssa uusia reittimahdollisuuksia ja pyrit hyödyntämään olemassa olevia merikuljetusaikatauluja. Organisaatioosi kuuluu noin 15 merikuljetuksen asiantuntijaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä johtaa ja kasvattaa liiketoimintakokonaisuutta yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Sinulla on vahvaa kokemusta merikuljetuksista, esimiestyöstä ja kansainvälisestä yhteistyöstä. Olet kaupallisesti orientoitunut ja toimit asiakkaiden kumppanina etsien heille parhaita ratkaisuja. Sinulla voi olla jo kokemusta tulosvastuusta tai se on urallasi seuraava menestystarina.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito.

Kiinnostaako sinua vastuullinen tehtävä, jossa pääset aidosti vaikuttamaan liiketoiminnan menestymiseen? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä merikuljetusten parissa, mahdollisuuden kehittyä globaalissa organisaatiossa sekä kehittämishaluisten ja innostuneiden työkavereiden verkoston. Lupaamme pitää sinusta myös huolta: tarjoamme lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun, toimivat työterveyshuoltopalvelut sekä kannustavan palkkausmallin. Luonnollisesti tehtävä on vakituinen.

Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalissa Joonas Peuhkuri puh. 040 352 1171 keskiviikkona 12.5. klo 10-11 ja tiistaina 18.5. klo 15-16. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi englannin kielellä palkkatoivomuksineen 23.5.2021 mennessä osoitteesta www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-16079.

DB Schenker on Suomen johtavia kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tarjoajia, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut.

DB Schenkerillä työskentelee yli 76 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Suomessa palveluita tuottaa yli 1 300 henkilöä 18 toimipisteessä. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. Työskentelemme yhdessä tiiminä – Here to move. Tutustu meihin; www.dbschenker.com/fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti