Skip to main content

Heimopäällikkö, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme kasvavaan heimoomme Lahteen täysiveristä

Heimopäällikköä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Työviikkosi alkaa maanantaisin tiimipalaverilla, josta otamme yhdessä vauhtia uuteen työviikkoon. Heimopäällikkönä teet työtäsi itsenäisesti hyvällä fiiliksellä. Meillä Heimolla et jää yksin; työviikkosi aikana olet yhteydessä kollegoidesi kanssa jakaen osaamista ja kokemuksia. Meillä Heimolla osataan nauraa arjen sattumusten keskellä myös itsellemme ja tätä toivomme myös sinulta.

Olet monitoiminen osaaja; sinulta vaaditaan kykyä viedä Heimon hakijoita aktiivisesti eteenpäin yritys rintamalle. Tämän lisäksi omaat erinomaisen verkoston, jota ammattimaiseen tapaan hyödynnät – tehokkaasti ja Heimon toimintatapojen mukaisesti. Haluat menestyä ja tehdä tulosta. Henkilöstöpalvelualan tuntemus katsotaan eduksi. Työhön kuuluu uusasiakashankintaa, mutta valmiita asiakkuuksia on myös sinulle valmiina hoidettavaksi. 

Tässä työssä menestyt tekevällä asenteella. Me annamme sinulle perehdytyksen ja työkalut, joilla voit rakentaa oman hienon heimo tarinasi. Annamme sinulle hyvät eväät menestyä ja mahdollisuuden olla osana Heimon upeaa kasvutarinaa.

Järjestelmäosaamisesi on ajan tasalla ja käytät sujuvasti työssäsi suomen- ja englannin kieliä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tässä työssä on etätyömahdollisuus. Tärkeää on oikea asenne ja kyky monipuoliseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Meiltä löytyy mukavat toimistotilat Lahden keskustasta.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haku päättyy heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa 1.11.2021 lähtien Aluejohtaja Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, [email protected]puh. 044 777 5109

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Heimopäällikkö, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy

Päijät-Häme
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 30.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti