Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Help Desk Specialist

Haetko pitkäaikaista työpaikkaa IT-alalta? Haemme nyt globaalille IT ulkoistuspalveluita tarjoavalle asiakkaallemme energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä Help Desk Specialisteja työskentelemään teknisissä puhelintukitehtävissä. 

Työtehtäväsi

Kyseessä on puhelimitse ja sähköpostitse tehtävää Windows työasemaympäristöön liittyvää laajaa teknistä asiakastukityötä, sisältäen myös mm. etäasennuksia ja käyttöopastusta. Tehtävässä vastaat yritysasiakkaiden tukipyyntöihin, teet vianmäärittelyä ja ratkot laite- ja sovellustukeen liittyviä teknisiä vika- ja häiriötilanteita etäyhteyksien avulla. 

Toivomme sinulta

  • Tehtävän kannalta soveltuvaa koulutusta (esim. tietojenkäsittelyn tradenomi, datanomi tai insinööri).
  • Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta tai it-tuen/service deskin tyyppisistä tehtävistä. Myös harrastuneisuus tietotekniikan parissa on erittäin arvokasta.
  • Aktiivista ja oma-aloitteista asennetta sekä kykyä ratkaista ja neuvoa ongelmatilanteissa.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen ja monipuolisen tehtävän, mukavan ja osaavan tiimin sekä esihenkilön tuen. Pääset työskentelemään moderneilla työvälineillä nykyaikaisessa työympäristössä sekä mahdollisuuden monipuoliseen tekniseen kehittymiseen. Tämä tehtävä voi olla myös erinomainen mahdollisuus vastavalmistuneelle saada työura käyntiin tunnetussa IT-alan palveluyrityksessä. Tällä hetkellä työtä tehdään 100% toimistolla, joten perehdytys saadaan tehtyä mahdollisimman onnistuneesti, pääset tutustumaan ammattitaitoiseen tiimiin ja esimiehesi tuki on saatavilla heti tarvittaessa. 

Lisätietoja

Mikäli tehtävä vaikuttaa sinulle mielenkiintoiselta, niin laita CV:tä ja hakemusta tulemaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana, joten haethan tehtävään pikimmiten. Lisätietoa tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolia IT:n rekrytointikonsultteihin: Neea Turunen (neea@poolia.fi tai 020 7290 843) ja Sakari Tuomainen (sakari@poolia.fi & 020 7290 846).

Poolia IT Oy 

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen sekä hyvään aktiiviseen viestintään jokaisessa rekrytointiprosessin vaiheessa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa ihmisläheisen työnteon. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla joustavana työnantajana ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Help Desk Specialist

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus