Skip to main content

Help Desk –tukihenkilö

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen toista

Help Desk –tukihenkilöä

Help Desk –tukihenkilö on osa Kevitsan tietotekniikkapalveluiden työtiimiä. Hän vastaa tietokoneiden, oheislaitteiden ja verkkojen toimivuudesta sekä käyttäjien opastuksesta ja neuvonnasta.

Tehtävät

Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu:

 • Tietoteknisten ongelmien ratkominen ja käyttäjien opastus
 • Koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon
 • Tukipyyntöjen vastaanottaminen ja ratkaiseminen
 • Loppukäyttäjien neuvonta

Koulutus ja vaatimukset

   •  
 • Soveltuva ammatillinen koulutus esimerkiksi datanomin tutkinto
 • Kyky toimia itsenäisesti ja tehokkaasti myös paineen alla
 • Asiakaslähtöisyys; hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot
 • Ongelmanratkaisukyky ja joustavuus
 • Kyky hoitaa tehtävää suomeksi ja englanniksi

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa IT-osaston johtaja Pasi Angeria, pasi.angeria@boliden.com.

Mikäli sinulla on kysyttävää hakuprosessista, lisätietoja saat Kevitsan henkilöstöhallinnosta minna.helttunen@boliden.com.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Tarjoamme sinulle mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön ja erinomaisen tilaisuuden laajentaa osaamistasi IT-alalta. Suomen toiseksi suurimmassa kunnassa Sodankylässä sinulla on mahdollisuus nauttia Lapin luonnosta ja sen tarjoamista harrastusmahdollisuuksista.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: http://www.boliden.com/fi/Ura/ viimeistään 14.8.2022.
Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan. Tulemme tekemään valinnan ja päättämään haun heti sopivan henkilön löydyttyä.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on n.6 000 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 7–9,5 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää yli 550 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

www.boliden.com

Help Desk –tukihenkilö

99600 Sodankylä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus