Skip to main content

Henkilöautopuolen rengasasentaja

Etsimme asiakkaallemme syksyn sesonkiin

Henkilöautopuolen rengasasentajaa

Toimipisteet: Jalasjärvi (Kurikka), Liminka, Kuusamo, Raahe. 

Tehtävät:

Työtehtävät pitävät sisällään mm. renkaiden asennusta, kaluston korjausta ja varastotöitä.

Edellytykset:

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta. Rengassesongissa työskentely on hektistä, joten odotamme hakijalta tarkkuutta kiireessä ja joustavuutta työaikojen suhteen. Hakijalla tulee olla voimassa B-ajokortti.

Tehtävään luetaan eduksi aiempi kokemus renkaiden vaihdosta ammattiympäristössä. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta, mutta motivaatio tehtävää kohtaan on kunnossa, älä pelkää jättää hakemusta.

Työsuhde voi alkaa sopivan henkilön löydyttyä lokakuun alussa, kuitenkin viimeistään lokakuun lopussa.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja määräaikaisen työsuhteen 1-3 kuukautta. Mukavan työilmapiirin ja työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.10.2022 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja antaa Uniflexin HR-koordinaattori Jannika Erkkilä puh. 040 689 1052, HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427 tai HR-konsultti Pia Spets puh. 040 161 4588.

Uniflex Suomi Oy

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Henkilöautopuolen rengasasentaja

61600 Jalasjärvi
61300 Kurikka
Kuusamo
91900 Liminka
Raahe
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Adecco
Oulu
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Varsinais-Suomi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti