Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Henkilöitä koulutettavaksi kokoonpanotehtäviin

Haemme mekaniikasta kiinnostuneita ja harrastusten kautta perustyökalujen käyttötaidon omavia henkilöitä koulutettavaksi työnohessa metalliteollisuuden kokoonpanotehtäviin.

Keravalla sijaitseva asiakasyrityksemme hakee kauttamme pitkäkestoiseen työsuhteeseen henkilöitä koulutettaviksi raskaan metalliteollisuuden kokoonpanotehtäviin. Emme odota sinun omaavan metalli- tai teknisen alan koulutusta, mutta se katsotaan eduksi. Tärkeintä on aikaisempi harrastuneisuus ja osaaminen työkalujen käytöstä, esim. autojen ja moottoripyörin korjauksesta. Asiakkaamme kouluttaa sopivat henkilöt kokoonpanoalan ammattilaisiksi harjaantuneiden ammattilaisten opastuksella hyvällä peruspalkalla.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää oppimiskykyä. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia monipuolinen ammatti ja motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja oma auto on työaikojen ja liikkumisen vuoksi välttämätön.

Toivomme hakijoilta:

  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • vuorotyövalmiuksia 2-vuorotyöhön
  • oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon, sekä perustasoisen mekaanisen ymmärryksen.

Tarjoamme mahdollisuuden:

  • työskennellä alan johtavassa yrityksessä
  • kehittyä kokoonpanoalan ammattilaiseksi
  • työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti koska ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: ari.kumlander@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Henkilöitä koulutettavaksi kokoonpanotehtäviin

Barona Teollisuus
Kerava
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus