Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Henkilöitä koulutettavaksi varastotehtäviin

Oletko miettinyt, että mitä varastoilla tapahtuu? Haluaisitko päästä kurkkaamaan kulissien taakse ja selvittää miten tuotteet päätyvät kauppoihin ja kuluttajille? Nyt sinulla olisi mahtava mahdollisuus lähteä perehtymään erilaisiin tehtäviin alusta alkaen!

Haemme nyt Mäntsälään uudehkoihin varastoihin reippaita ja oppimishaluisia työntekijöitä eri tehtäviin. Töitä on mahdollista tehdä yhtä lailla aamu- ja iltavuoroissa arkisin sekä välillä myös viikonloppuisin. Tilanteestasi ja mielenkiinnostasi riippuen töitä on mahdollista tehdä joko kokoaikaisesti (37,5h/vko) tai osa-aikaisesti toiveidesi mukaan. Työvuorot pyörivät kuitenkin kiinteästi joko aamuvuorossa klo 6-14 tai iltavuorossa klo 14-22. Töitä on tarjolla vähintään vuoden loppuun saakka, mutta tehtäviä voi olla mahdollista tehdä myös pitkäaikaisesti.

Tehtävissä voit päästä tekemään esimerkiksi tuotteiden äänikeräilytyötä, lähettämötehtäviä tai tuotteiden vastaanottoa. Osa tehtävistä on todella kevyitä ja osassa tehtävistä voit päästä kuntoilemaan työpäivän aikana ja salille päivän päätteeksi ei tarvitse enää lähteä. Kaikki tehtävät tapahtuvat huoneenlämpimässä ympäristössä ja tarjoamme sinulle tarvittavat työvarusteet ja välineet työsuhteesi ajaksi veloituksetta! Tehtävissä noudatetaan Kaupan TESin mukaista palkkausta (vähintään 11,5e/h), mutta töissä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkatasoosi nostavasti myös omalla ripeydelläsi.

Työt on mahdollista aloittaa heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Paikkoja on siis auki useita, mutta mikäli tehtävät Mäntsälän alueella kiinnostavat sinua, jätäthän hakemuksesi meille viipymättä! Voit halutessasi kokeilla hakemista myös alhaalta löytyvän rekrybotin kautta!

Hae paikkaa viimeistään 03.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: samuli.lehmus@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Henkilöitä koulutettavaksi varastotehtäviin

Barona Logistiikka
Mäntsälä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus