Skip to main content

Henkilökuntaa Katajanokalle Viking Linen termaaliin

Rakastamme työtämme – luomme aitoja kohtaamisia ruuan äärellä, joka päivä.

Kokki ja tarjoilija

Tule tiimiimme Katajanokalle Viking Linen terminaaliin juuri avattujen palveluiden pariin Helsingissä, hyvien yhteyksien varrella osoitteessa Katajanokanlaituri 8. Tuotamme monipuolista toimintaa Katajanokan terminaalissa : 1 kerroksen kioskin, 2 kerroksen matkustajaterminaalin ja 3 kerroksen ravintolan monipuolinen palvelutoiminta aamusta iltaan, kuuluvat päivittäisiin tekemisiin 10 hengen tiimissämme.

Kokkina  osallistut roolissasi päivittäin tasokkaiden ruokatuotteiden valmistukseen ja osallistut mielelläsi myös asiakaspalveluun ja keskustelet asiakkaiden kanssa. Valmistat ruokatuotetta (lounas, a la carte, kahvilatuotteet) kolmeen eri pisteeseen, huolehdit omavalvonnasta ja  teet tilauksia vastuuvuorossasi. Ruokalistojen muokkaaminen asiakkaiden toiveiden mukaan ja kassajärjestelmän käyttö kuuluvat myös toimenkuvaasi.

Tilat ovat juuri remontoitu ja pääset hakemalla tehtävää, suunnittelemaan ja aloittamaan tiimin kanssa palveluiden tuottamisen ja suunnittelun puhtaalta pöydältä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Kyseessä vuorotyö.

 

Tarjoilijana  rooliisi kuuluu monipuolinen asiakaspalvelu (ravintola/kahvila/baarityöskentely), kahvilatuotteiden valmistaminen, ravintolan siisteyden ylläpito ja tilitys. Tulet työskentelemään jokaisessa kerroksessa ja työnkierto on vahvassa roolissa ravintolassamme. Jokainen päivä tulee siis olemaan erilainen palvelukontakteissa. 

Huolehdit myös roolissasi omavalvonnasta ja anniskelupassi on tässä työssä pakollinen !

Tilat ovat juuri remontoitu ja pääset hakemalla tehtävää, suunnittelemaan ja aloittamaan tiimin kanssa palveluiden tuottamisen ja suunnittelun puhtaalta pöydältä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtehtävä on vakituinen ja osa-aikainen n.30 tuntia / viikko. Kyseessä vuorotyö.

Miksi Katajanokka? 

Tule mukaan nuorekkaaseen ja vauhdikkaaseen tekemiseemme.  Palveluistamme löytyy monipuolista toimintaa aamusta iltaan ja katsomme aikaisemman asiakaspalvelussa toimimisen vahvuudeksi. Terminaalin palvelut tuotamme viikonpäivästä ja vuodenajasta riippumatta vuoden jokaisena päivänä vuorotyössä. Työajat vaihtelevat klo 06.00 - 21.00 välillä, toivomme siis joustavuutta työntekijöiltä tähän.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin? 

Osaamisesi perustuu alan koulutukseen ja aikaisempaan kokemukseen tehtävistä. Osaat organisoida omaa päivittäistä toimintaasi. Sinulle asiakkaan onnistunut palvelukokemus maukkaine tuotteineen viihtyisässä ympäristössä on kunnia-asia. Olet innostava työkaveri tiimillesi ja yhteiseen hiileen puhaltava tiimin jäsen.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.9.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Henna Högström, p. 040 487 0021

 Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750 000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13 000 henkilöä 1 700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4 000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri. 

Ruoka on intohimomme – se tuo meidät yhteen.