Skip to main content

Henkilöstöassistentti

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

Henkilöstöassistenttia

Tehtävät
Boliden Kevitsan HR-osasto tukee Kevitsan kaivoksen esihenkilöitä ja henkilöstöä kaikkien työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin liittyvien työsuhdeasioiden käsittelyssä. Osallistumme aktiivisesti sisäisen viestinnän ja osaamisen kehittämiseen, palkitsemisen ja työympäristön kehittämiseen sekä työhyvinvointitoimintaan.

Haemme nyt henkilöstöassistenttia avustamaan henkilöstökehittäjiä kesätyöntekijöiden rekrytointiprosessissa ajalle 1.12.2022–31.5.2023.

Päätehtäväsi ovat:

  • Työpaikkailmoitusten laadinta ja julkaisu
  • Hakemusten hallinnointi/käsittely ja yhteydenpito hakijoihin
  • Työhaastattelujen järjestäminen
  • Työhaastatteluissa mukana oleminen HR-edustajana
  • Työsopimusten laatiminen
  • Perehdytyksessä avustaminen

Lisäksi osallistut työhöntulotarkastusten järjestämiseen, henkilö- ja työsuhdetietojen ylläpitoon HR-järjestelmässä sekä avustat henkilöstöhallinnon tiimiä muissa ajankohtaisissa kehitysprojekteissa.

Koulutus ja vaatimukset
Tehtävä edellyttää alalle soveltuvaa ja tukevaa koulutusta (henkilöstöhallinto, liiketalous, yhteiskuntatieteet, kasvatustieteet, kauppatieteet). Katsomme eduksi työkokemuksen ja osaamisen henkilöstöhallinnon tehtävistä. Henkilöstöassistentin tehtävä on loistava mahdollisuus tutustua kansainvälisen kaivosyhtiön liiketoimintaan, toimintakulttuuriin sekä johtamisen ja henkilöstöhallinnon eri osa-alueisiin.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi sekä kykyä käsitellä asioita ehdottoman luottamuksellisesti sekä työsuhteen aikana, että sen jälkeen. Lisäksi olet huolellinen sekä järjestelmällinen ja kykenet aikatauluttamaan ja organisoimaan tapaamisia. Omaksut nopeasti uusia tietojärjestelmiä (HR-järjestelmät) ja sosiaalisen median hyödyntämistä sekä hallitset MS Office –perusteet (Word ja Outlook). 

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!
Tarjoamme sinulle osaavan ja toisia tukevan työyhteisön sekä hienon mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen kaivosteollisuuden näköalapaikalla.
Odotamme, että jaat yhtiömme perusarvot, jotka ovat: huolenpito, rohkeus ja vastuu.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa henkilöstökehittäjä Minna Helttunen, minna.helttunen@boliden.com.

Hakemukset

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Ura/ viimeistään 17.10.2022.

Kevitsan kaivos on osa Bolidenin konsernia. Kaivos sijaitsee Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa. Avolouhoksesta louhitaan 10 miljoonaa tonnia malmia vuodessa. Malmi käsitellään kaivoksen rikastamossa, jossa siitä erotetaan kaivoksen päätuotteet nikkeli- ja kuparirikasteet. Kevitsan kaivos työllistää yli 550 henkilöä monipuolisissa kaivosalan tehtävissä.

Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema haastavilla markkinoilla pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta. Bolidenillä on 6 000 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia kruunua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Henkilöstöassistentti

99600 Sodankylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 29.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti