Skip to main content

Henkilöstökonsultti Barona Teollisuus Oy:lle

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ rekrytointitehtävien parissa henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä? Etsimme työntekijää osaksi Barona Teollisuuden rekrytointitiimiä, jossa vastuu ja vapaus toteutuvat aidosti. Haemme nyt henkilöstökonsulttia Baronan Vantaan toimipisteelle.

Työtehtäväsi pitävät sisällään teollisuusalan työntekijöiden rekrytointiprosessin eri vaiheita, kuten työpaikkailmoitusten kirjoittamista, työhakemusten käsittelyä, yhteydenpitoa ehdokkaisiin puhelimitse ja sähköpostitse, työhaastatteluja, ehdokasesittelyjä asiakkaille, referenssitarkastuksia suosittelijoilta sekä työsopimusten tekoa. Etenkin työhaastattelut ovat keskeisessä osassa työnkuvaasi. Pääset tutustumaan Uudenmaan teollisuusyrityksiin, opit paljon rekrytointiprosesseista, työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä. Työsuhteen edetessä otat vastuuta olemassa olevista asiakkaista ja heidän palvelustaan.

Etsimme työntekijää siis pitkäkestoiseen työsuhteeseen ja tarjoamme mahdollisuuden mahtavalle kasvu-uralle alan johtavassa yrityksessä osana huipputiimiä Suomen johtavien teollisuusasiakkaiden ympäröimänä. Toimipisteemme sijaitsee Dixissä, Vantaan Tikkurilassa. Vallitsevan tilanteen vuoksi meillä on myös mahdollisuus etätyöhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan vaikka heti tai nopeasti sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:

  • aikaisempaa kokemusta vastaavista henkilöstökonsultin tai -harjoittelijan tehtävistä
  • oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vastuuntuntoisuutta
  • hyvää ihmistuntemusta ja sosiaalisia taitoja
  • halua kehittyä ja menestyä omassa työssä vielä eteenpäin
  • sujuvaa kirjallista sekä suullista suomen ja englannin kielen taitoa.
  • hyviä tietoteknisiä taitoja

Katsomme eduksi yleisen ymmärryksen teollisuuden työtehtävistä, esimerkiksi aikaisempien teollisuuden työtehtävien myötä. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on sosiaalisesti lahjakas, huumorintajuinen, omatoiminen, ahkera ja tunnollinen tiimipelaaja. Työssä toimitaan jatkuvasti muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, joten järjestelmällinen työskentelytapa ja hyvä paineensietokyky ovat myös tarpeen.

Baronalla tehdään töitä tiimissä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat olla osa tiimiämme. Töitä tehdään tosissaan, mutta aina pieni pilke silmäkulmassa.

Tarjoamme kannustavan palkkauksen ja monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi monipuolisen, mielenkiintoisen sekä vapautta ja vastuuta yhdistävän työn mukavasta ja kannustavasta työyhteisöstä, sekä mahdollisuuden saada vahvaa kokemusta rekrytoinnista ja henkilöstöpalvelualasta. Töitä tehdään pääasiassa toimistotyöaikoina, mutta työ vaatii ajoittain joustamista ja venymistä työaikojen suhteen.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja suoritamme ensimmäisen haastattelun videohaastatteluna.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Henkilöstökonsultit Ari Kumlander, ari.kumlander@barona.fi, 043 824 4449.

Hae paikkaa viimeistään 28.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: ari.kumlander@barona.fi, 043 824 4449

Barona Teollisuus Oy

Vuonna 1999 perustettu Barona on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Työllistämme vuosittain yli 30 000 eri alan työntekijää asiakkaille ja omiin yhtiöihin. Uudistamme työelämää laaja-alaisilla henkilöstön ja yritysten kasvua tukevilla palveluilla, joihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut sekä työelämäkoulutukset ja -valmennukset.

Toimimme Suomessa yli 30 paikkakunnalla ja kansainvälisesti kymmenessä maassa.

Tarjoamme innostavia työmahdollisuuksia Suomessa ja kansainvälisesti. Meillä voi tehdä töitä hetken tai viipyä vuosia. Voit työllistyä suoraan meille tai kiinnostaviin asiakasyrityksiimme, ja tuemme sinua urasi eri käänteissä.

Toimintaamme ohjaavat arvomme, jotka ovat rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Henkilöstökonsultti Barona Teollisuus Oy:lle

Barona Teollisuus
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.07.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona
Helsinki
Barona
Helsinki
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti