Skip to main content

Henkilöstöpalveluyrittäjä (franchising)

RekryDiili Oy on joustava täyden palvelun henkilöstötalo. Olemme kotoisin Pirkanmaalta ja toimineet alueella jo lähes 5 vuotta. Nyt olemme valmiita laajentamaan liiketoimintaamme myös muille paikkakunnille. Tähän mennessä franchising-mallilla toimivat toimipisteemme löytyvät Tampereen lisäksi Espoosta, Helsingistä, Kuopiosta, Kokemäeltä sekä Imatralta. Etsimme uusia yrittäjiä ympäri Suomen mukavaan tiimiimme! 

RekryDiilin palveluihin kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit, suorahaut sekä koulutukset. Työnhakijoille tarjoamme eri pituisia työsuhteita monipuolisesti eri toimialoilla. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme laadukkaasti ja aina asiakaslähtöisesti.

Haemme nyt yhteistoimintakumppaneiksemme franchise-yrittäjiä eri paikkakunnilta, erityisesti Varsinais-Suomesta, Pohjois-Pohjanmaalta sekä Pohjois-Suomesta. Tarjoamme myynnistä ja yrittäjyydestä kiinnostuneelle henkilölle hienoa tilaisuutta kasvavalla ja mielenkiintoisella rekrytointitoimialalla. Yksikään päivä ei varmasti ole samanlainen ja saat avuksesi emoyhtiön tiiviin ja konkreettisen tuen päivittäiseen tekemiseen.

Pärjäät HR-alalla, kun tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen, olet asiakaspalvelulähtöinen, kaupanteko on sinulle luontevaa ja pidät haasteista. Positiivinen ja hyvä asenne ovat yrittäjyydessä valttikortteja. Alan aiemmasta kokemuksesta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä. Meiltä saat jatkuvan tuen, avun ja täyden perehdytyksen sekä laajat markkinointikanavat. Toivomme sinulta pitkäjänteisyyttä, sitoutuneisuutta ja aitoa kiinnostusta kyseistä työtehtävää ja RekryDiiliä kohtaan.

Edut, jotka tarjoamme sinulle:

- hyvä ja toimiva liiketoimintamalli

- mahdollisuus huippuansioihin

- riskittömyys: franchise-yrittäjänämme et juuri tarvitse alkupääomaa

Tarjoamme automaattisesti myös:

- kattavan perehdytyksen ja tuen yrityksesi perustamiseen

- jatkuvan tuen ja sparrauksen

- toiminnanohjausjärjestelmän

- kaikki tarvittavat työvälineet

- mainonnan ja markkinoinnin

- upean ja yhteisöllisen tiimin

Mikäli olet kiinnostunut yrittäjyydestä sekä sen tarjoamista eduista ja mahdollisuuksista, hae pian!

Hae yrittäjäksi sivujemme kautta ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si,  jossa kerrot itsestäsi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva franchising-yrittäjä meille.  

Lisätietoa fr-yrittäjyydestä antaa Tapio Grundström p. 050 911 8467

Henkilöstöpalveluyrittäjä (franchising)

Etelä-Savo
Mikkeli
Savonlinna
Kainuu
Kajaani
Keski-Suomi
Jyväskylä
Kymenlaakso
Kotka
Kouvola
Lappi
Kemi
Rovaniemi
Tornio
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu
Uusimaa
Espoo
Helsinki
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus