Skip to main content

Henkilöstösuunnittelupäällikkö

Etsimme joukkoomme sinua, joka haluat rakentaa kanssamme maailman vaikuttavinta paikkaa oppia. Olet työskennellyt suurten organisaatioiden henkilöstösuunnittelun, resursoinnin ja rekrytoinnin parissa. Haluat olla osa kasvatuksen ja koulutuksen merkityksellistä työtä tekevien joukkoa ja innostut hyvään henkilöstökokemukseen vaikuttamisesta.

Henkilöstösuunnittelupäällikkö

Osaava henkilöstö on yksi onnistumisemme keskeisimmistä edellytyksistä. Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala etsii nyt kokenutta ammattilaista henkilöstösuunnittelupäälliköksi johtamaan noin 15 HR-osaajan henkilöstöresurssipalvelut -yksikköä sekä kehittämään sen toimintaa ja prosesseja.

Haemme päällikköä ja esihenkilöä, jolla on näkemystä rekrytoinnin kehittämisestä ja vetovoimatekijöistä henkilöstön saatavuuden edistämiseksi sekä osaamista strategisesta henkilöstösuunnittelusta ja resursoinnista. Olet kiinnostunut suunnittelemaan ja toteuttamaan HR-tiedolla johtamista toiminnan johtamisen tukena. Varmistat myös vastuualueesi laadukkaat henkilöstöprosessit huomioiden lainsäädännön sekä virka- ja työehtosopimusten edellytykset.

Olet pidetty yhteistyökumppani ja toimit mutkattomasti eri ammattiryhmien kanssa erilaisissa verkostoissa. Olet hyvä viestimään asioita ymmärrettävästi eri kohderyhmät huomioiden. Saat asiat tapahtumaan, olet suunnitelmallinen ja hallitset projektien läpiviennin. Viestit suullisesti sekä kirjallisesti taitavasti ja esitysmateriaalien tuottaminen on sinulle luontevaa.

Haluat toimia esihenkilönä ja toimeenpanna sekä saavuttaa tavoitteita yhdessä henkilöstön kanssa. Sinulla on strategista näkemystä, olet johdonmukainen ja johdat eettisesti.
 
Mitä tarjoamme sinulle?
 
Pääset luomaan yhdessä malleja ja toimintatapoja, joilla on suora vaikutus Suomen suurimman työnantajan henkilöstön saatavuuteen sekä kasvatuksen ja koulutuksen toimialan kehittymiseen. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset osaksi suuren työnantajan laajaa asiantuntijaverkostoa, loistavan työyhteisön ja porukkahengen, mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Tarjoamme myös laajat työhyvinvointia tukevat palvelut. Tehtävä on vakituinen ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
 
Työpaikkasi sijaitsee Helsingin Vallilassa hyvien julkisten liikenneyhteyksien tavoitettavissa. Työtilat ovat esteettömät. Myös etätyöhön on joustavat mahdollisuudet.
 
Mitä edellytämme?

Edellytämme vankkaa ja monipuolista kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme suomen kielen hyvää ja ruotsin kielen tyydyttävää kirjallista ja suullista taitoa.

Katsomme eduksi aiemman esihenkilökokemuksen ja ruotsin kielitaidon.

Hakemusten perusteella lähetämme osalle hakijoista linkin videohaastatteluun viikolla 5. Vastausten perusteella kutsumme osan hakijoista ensimmäiseen haastatteluun (Teams) maanantaina 14. helmikuuta. Kärkihakijat ohjataan henkilöarviointiin ennen valintapäätöksen tekemistä.

Yhteystiedot: Henkilöstöpäällikkö Tiina Harju-Kukkula
perjantaina 21.1. klo 11-11.30 sekä torstaina 28.1.klo 13-14
040 358 1764
Työpaikan osoite: Töysänkatu 2 D, 00510 HELSINKI
Palkkaus: 4809 €/kk + KVTESin mukainen kokemuslisä
Työ alkaa: 1.4.2022 alkaen (sopimuksen mukaan)
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.01.2022 klo 16:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KASKO-05-5-22
Ilmoitus jätetty: 14.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11160459

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Henkilöstösuunnittelupäällikkö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus