Skip to main content

Henkilöstövuokrausalan myyjä

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme Selektan omaan organisaatioon Kuopion toimipisteeseen henkilöstöalan myyjää. 

"Työ on vapaata, mutta vastuullista!"

Työhön kuuluu B2B myyntiä, uusasiakashankintaa sekä olemassa olevien asiakkaiden ylläpitoa. Työskentelet vastuullisena ratkaisumyyjänä monipuolisessa ja aktiivisessa roolissa tarjoten räätälöityjä henkilöstöpalveluita ja -ratkaisuja asiakkaille.

Et tarvitse koulutusta alalle - tärkeintä on persoonasi ja luonteesi, asenne siis ratkaisee! 

Toivomme sinun olevan vastuuntuntoinen ja itseohjautuva tekijä, joka nauttii haasteista, sietää rutiineja ja haluaa jatkuvasti kehittyä työssään. Puhelin on sinulle tuttu työväline, etkä pelkää tarttua toimeen tai kohdata uusia ihmisiä. Luonteeltasi olet yrittäjähenkinen, aktiivinen ja varustettu tekemisen meiningillä! Toimit päivittäin tiiviissä yhteistyössä Kuopion tiimin kanssa saaden tuen omaan tekemiseesi. 

Vastaat omasta alueestasi Savo - Karjalan alueella, myyntialueesi on noin 100 - 200km säteellä Kuopiosta - työssä on siis reissupäiviä. Tämän vuoksi edellytämme ajokorttia. 

Eduksi on HR-osaaminen ja olet valmis haastattelemaan työnhakijoita.

Liikkuvan työn vuoksi eduksi on myös oma auto - työsuhdeauto on mahdollista saada käyttöösi myöhemmin. Tärkeintä on, että pystyt hoitamaan työntekijän maaliin asiakkaallemme! 

Odotamme sinulta
- Aikaisempaa näyttöä myyntityöstä ja poltetta myyntityöhön
- Asennetta ja persoonaa
- Yrittäjähenkisyyttä, aktiivisuutta
- Tiimityöskentelytaitoja
- Kykyä tehdä tulosta
- Ajokorttia

Me tarjoamme
- Kattavan asiakassalkun
- Kilpailukykyisen palkkauksen  
- Hyvät työsuhde-edut 
- Ammattitaitoisen organisaation taustatuen
- Huumorintajuisen ja rempseän työyhteisön

Lisätiedot tarvittaessa sähköpostitse: [email protected]

Lähetä hakemuksesi halla olevasta linkistä heti palkkatoiveineen: http://selekta.likeit.fi/apply/46377953

Selektalle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, laatu, suora yhteyshenkilö ja vasteaika. Pyrimme luomaan sekä työntekijälle että asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

Olemme yksi Suomen vanhimmista henkilöstöalan yrityksistä, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Suurimmat toimialamme ovat rakennus, teollisuus ja logistiikka. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti