Skip to main content

Herkkutorivastaava K-Supermarket Lähde, Rajamäki Nurmijärvi

Herkkutorivastaava (37,5 h/vko) K-Supermarket Lähde, Rajamäki Nurmijärvi

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme ammattitaitoisen herkkutoristamme vastaavan suunnannäyttäjän huippujoukkoomme. 

Haemme tiimiimme herkkutorivastaavaa vakituiseen työsuhteeseen (37,5h/vko) K-Supermarket Lähteeseen. Herkkutorivastaavana vastaat osastosi myynnistä, kannattavuudesta, sesongeista ja tuotteistuksesta sekä asiakastyytyväisyydestä. Olet merkittävä osa työyhteisöämme ja kauppamme kokonaisuutta.

K-Supermarket Lähde haluaa tarjota asiakkaille erinomaisen asiakaskokemuksen kehittämällä jatkuvasti toimintaamme kohti alueen parasta ruokakauppaa. Intohimomme on helpottaa asiakkaidemme elämää ja valintoja joka päivä tarjoamalla vaivattoman ja miellyttävän tavan tehdä ostoksia. Meille tärkeitä asioita ovat vastuullisuus, laadukkaat tuotteet, erinomainen palvelu ja juuri asiakkaitamme varten rakennettu laaja valikoima.

Työskentelyssäsi laatu ja ripeys kulkevat luontevasti käsi kädessä. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä sekä kaupan järjestelmien tuntemista. Valikoiman kehittäminen, ostaminen, tilaaminen, kuormien käsittely, sesonkisuunnittelu, perehdyttäminen ja tulosten seuranta sekä analysointi ovat päivittäisiä työtehtäviäsi.

Olet tiimipelaaja ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegojesi kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja pystyt tuomaan lisäarvoa asiakaspalvelutilanteisiin oman osaamisesi kautta. Emme hae täydellisyyttä, tärkeintä on aito halu ja into kehittää jatkuvasti osastoasi, kuunnella aktiivisesti asiakkaiden toiveita ja koet kunnia-asiana oman osastosi erinomaisen kauppakunnon.

Arvostamme, että olet valmis työskentelemään paineen alla, ratkaisemaan ongelmia, ottamaan vastuuta ja sinulla on kehitysideoita osastosi jatkuvaan kehittämiseen.

Toivomme sinulta: 
- avointa ja positiivista asiakaspalveluasennetta 
- aiempaa kokemusta kaupan alasta sekä vastaavista tehtävistä
- asiakaslähtöisyyttä ja liiketoiminnallista ajattelua
- vastuunottokykyä ja kykyä itsenäiseen työhön
- vuorovaikutustaitoja
- halua kehittyä ja oppia uutta 
- suomen kielitaitoa
- K-ryhmän järjestelmien hallinta on suuri etu

Tarjoamme sinulle: 
- vaativaa, itsenäistä ja monipuolista työtä, jossa tunnet varmasti onnistumisen tunteita ja haasteita, joista on mahdollista oppia.
- mahtavan asiakaskunnan 
- sinua tukevan työyhteisön ja kauppiaan 
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta 
  
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Jani Pyörre, sähköposti jani.pyorre@k-supermarket.fi.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 9.5.2021 osoitteeseen jani.pyorre@k-supermarket.fi. Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.
Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.
K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

Herkkutorivastaava K-Supermarket Lähde, Rajamäki Nurmijärvi

Uusimaa
01900 Nurmijärvi
Kokopäiväinen

Julkaistu 06.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus