Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hesburgerin palveluvastaava ABC Teivo

Etsimme aurinkoista ja dynaamista Hesburgerin palveluvastaavaa mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään Teivon ABC:lle!

Etsitkö uusia haasteita ravintola-alalla?

Haemme asiakasyritykseemme Pirkanmaan Osuuskaupalle Hesburgerin palveluvastaavaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja työntekijä palkataan suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi. Työpaikka sijaitsee ABC Teivossa, Tampereen ja Ylöjärven rajalla.

Palveluvastaavan työ on monipuolista ja vaihtelevaa, jossa pääset palvelemaan asiakkaita aurinkoisella olemuksellasi ja johtamaan tiimiäsi. Työpäivän aikana vastaat toiminnasta ja huolehdit asiakaspalvelun sujuvuudesta yhdessä tiimisi kanssa. Seuraat, että vuorossasi päästään myyntitavoitteisiin. Työskentelet jouhevasti yhteistyössä muiden palveluvastaavien ja liikennemyymäläpäällikön kanssa.

Etsinnässä on iloinen ja avoin asennetekijä. Eduksi on, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta Hesburgerissa työskentelystä ja/tai vuoronjohtamisesta. Etsimme tähän kuitenkin talenttia, joka haluaa oppia ja kasvaa ammattilaisena. Unelmahakijamme nauttii kiireestä ja pystyy pitämään langat käsissään hektiselläkin hetkellä. Luot tiimillesi kannustavan ja innostavan työilmapiirin, mikä näkyy myös asiakkaille! Yhteistyö kanssasi on sujuvaa ja sinulla on loistavat tiimityötaidot.

Täytä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löytyessä. Liitä hakemukseesi mukaan kuvat työ- ja tutkintotodistuksista sekä hygieniapassista.

Hae paikkaa viimeistään 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: heta.penttila@barona.fi, 040 8202836

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Hesburgerin palveluvastaava ABC Teivo

Barona HoReCa
Ylöjärvi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus