Skip to main content

Heviosaston vastuumyyjä K-Market Marski, Porvoo

HEVIOSASTON VASTUUMYYJÄ (37,5H/VKO)

Haemme K-Market Marskiin Porvooseen innokasta, kehittymishaluista ja osaavaa vastuumyyjää hedelmä- ja vihannesosastolle.

Työtehtäviisi kuuluu mm. kuormanpurku, tilausten- ja ennakoiden tekeminen ja työskentely tarvittaessa myös muilla kaupan osastoilla, kuten teollisessa ja kassalla. Hallitset näyttävät esillepanot, osaston sesongit, hinnoittelun ja hävikin hallinnan. Aiempi kokemus ruokakaupan vastuutehtävistä, Keskon taustajärjestelmistä sekä hevi- ja kassaosastolla työskentelystä katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan suomen kielen lisäksi ruotsin kielen osaamista.

Työajat ovat neuvoteltavista ja voivat painottua joko aamu- tai iltavuoroihin. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin. Työ on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko). Palkkaus kaupan alan TES + vastuulisä 5 % ja mahdollinen kielilisä (ruotsin kieli) 2,5-5 % tai sopimuspalkka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

K-Market Marski on juuri remontoitu moderni kyläkauppa, missä vallitsee rento ja mukava fiilis. Valikoimasta löytyy kaikki tarvittava lounassalaatista viikoittaisiin ruokaostoksiin. Asiakas on kaupassamme ykkönen: asiakastoiveet ovat meille tärkeitä ja erinomaista palvelua saa molemmilla kotimaisilla kielillä. K-Market Marskissa ja Aleksanterinkadulla on reilu 15 iloista työkaveria aina opiskelijoista alan konkareihin.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen max.sundberg@k-market.com 6.8.2021 mennessä. Lisätietoja paikasta antaa Max Sundberg (max.sundberg@k-market.com). Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Otamme yhteyttä vain niihin hakijoihin, jotka täyttävät hakuehdot ja kutsumme haastatteluun. Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

 

Heviosaston vastuumyyjä K-Market Marski, Porvoo

Kesko Oy Kauppiaat
Uusimaa
Porvoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus