Skip to main content

Hiekkapuhaltaja


Etsimme asiakkaallemme Lainisalo Oy:lle hiekkapuhaltajia kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Rauman toimipisteeseen. Työtehtäviin hiekkapuhaltajana kuuluu erilaiset tehtävät tuotannossa, hiekkapuhalluksen lisäksi työtehtäviin voi kuulu muita aputehtäviä, kuten ripustusta ja suojausta. Työssä tärkeää on hyvä fyysinen kunto, sekä aktiivinen ja innostunut asenne työtekoon. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta voit olla myös alalla uusi tekijä, joka on innostunut oppimaan. Työtehtävässä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. 

Toivomme sinulta 

  • Tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa
  • Hyvää fyysistä kuntoa 
  • Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi 
  • Reipasta asennetta 
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lainisalolla työskennellään arkipäivisin 2-vuorotyössä. Työvuorot sijoittuvat 6:00-22:00 väliselle ajalle. Työsuhde muodostuu Eilakaislan ja työntekijän välille, tehtävässä on teknologiateollisuuden TES:n mukainen palkkaus. Työsuhteen aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae heti mukaan!

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Julia Saunamäki puhelimitse +358 50 513 5157 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Sijainti: Rauma, Suomi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hiekkapuhaltaja

Lainisalo Oy
Rauma
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 04.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pohjois-Pohjanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Eezy Oyj
Järvenpää
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti