Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hienomekaanikko

Hienomekaanikko

Teknologiateollisuudessa menestyvä asiakasyrityksemme hakee hienomekaanikkoja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hervannan Ruskoon. Työntekijältä vaaditaan pitkäjänteisyyttä, hyvää keskittymiskykyä ja erittäin hyvää silmä-/ käsikoordinaatiota, sillä puhdastilatyöskentelyssä käytetään myös pinsettejä ja mikroskooppia. Työ alkaa erittäin kattavalla perehdytyksellä ja ns. valmista tekijää ei ole olemassa. Työ on 3-vuorotyötä ja haussa on pitkäaikaiseen työsuhteeseen sitoutuvat aktiivisen työotteen omaavat ja motivoituneet työntekijät.

Lisätietoja antaa tarvittaessa arkisin klo 8-16 Jyrki Silius puh. 050-470 2601, jyrki.silius@bolt.works

Haku päättyy: 6.12.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Hienomekaanikko

Bolt.Works Oy
Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 07.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus