Skip to main content

Hienomekaniikka-asentaja

Oletko etsimämme laatuorientoitunut tiimipelaaja? Etsimme nyt Hienomekaniikka-asentajaa valmistamiemme tuotteiden loppukokoonpanoon.

Valmistamme Tampereen lentokentänkadun toimipisteessämme Quality Measurement -scannereita, Paper Quality visions -tuotteita sekä Profilointilaitteita. Tulet toimimaan laadunmittaussensoreiden kokoonpanossa osana kymmenenhenkistä asentajatiimiä.

Työtehtäviisi kuuluu valmistamiemme sensoreiden mekaaniseen sekä sähköiseen loppukokoonpanoon ja testaukseen liittyvät tehtävät.

Odotuksemme sinulle

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä sähkö- ja mekaniikkapiirustusten lukutaitoa. Aikaisempi kokemus laadunmittaussensoreiden loppukokoonpanosta ja testauksesta katsotaan eduksesi.

Sinulla tulisi olla oma-aloitteinen ote työntekoon ja valmius työskennelleä niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Huolellisuus ja laatuajattelu on tässä tehtävässä välttämätöntä. Sinun tulisi kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi, niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia loppukokoonpanoon liittyviä tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinun on mahdollisuus oppia ja kehittyä osana ammattitaitoista tiimiä. Osana globaalia työyhteistöämme työskentelet innovatiivisten ja innokkaiden huippuammattilaisten rinnalla. Tiimimme odottaa jo innolla uutta jäsentä!

Lisätietoja
 

Mikäli kiinnostuit ja haluaisit kuulla tehtävästä lisää, voit olla yhteydessä Juha Vainiolaan, Manager Spare Parts, puh. 050 435 6677.

Odotamme jo hakemustasi, joten lähetäthän CV:si ja palkatoiveesi kera alla olevan linkin kautta viimeistään 8.8.2021. Aloitamme haastattelut kesälomankauden vuoksi vasta hakuajan päättymisen jälkeen.

Liity osaavaan tiimiimme tekemään yhdessä tuloksia uusimman automaatiotekniikan parissa!

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Hienomekaniikka-asentaja

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus