Skip to main content

Hinnoitteluanalyytikko

Organisaatiomme jatkaessa vahvaa kehitystä haemme nyt

HINNOITTELUANALYYTIKKOA.

Toimipisteesi voi sijaita Rexelin Helsingin, Vantaan tai Hyvinkään toimipisteessä. Myös etätyöskentely on mahdollista.

Työ on hinnoittelun asiantuntijatehtävä. Työhösi kuuluu myynti- ja ostohintojen monipuolinen analysointi ja raporttien tuottaminen nykyaikaisten raportointijärjestelmien avulla sekä hinnastojen ylläpitotyöt. Työkalujasi ovat etupäässä Qlickview, Power BI, Microsoft Dynamics ja Excel. 

Toivomme sinulta kokemusta hinnoittelusta aikaisemmista työtehtävistäsi. Ymmärrät erilaisten hinnoittelumallien logiikan ja osaat analysoida erilaisia raportteja. Tehtävässä saat tilaisuuden kasvaa hinnoittelun ammattilaiseksi. Toivomme edellä mainittujen raportointityökalujen käyttötaitoja, etenkin Excelin sujuva käyttö on tässä tehtävässä tärkeää. Microsoft Dynamics toiminnan ohjausjärjestelmän tuntemisesta ja aikaisemmasta kokemuksesta on sinulle etua.  Sinulla tulee olla aitoa kiinnostusta datojen analysointiin, sekä kykyä suorittaa työsi sovituissa aikatauluissa. Kaupallisesta silmästä on apua.

Haluaisitko sinä työpaikan, jossa olet asiantuntija omalla alueellasi ja yhdessä Head of Pricinging kanssa vastuullasi on erittäin laajan tuotteiston ja laajojen hinnoittelukokonaisuuksien monipuoliset analysointi-, raportointi- ja ylläpitotehtävät.

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen tehtävän busineksemme ytimessä
  • ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
  • mahdollisuuden kehittyä, edetä ja kouluttautua
  • etätyömahdollisuuden
  • työterveyspalvelut, liikunta- ja lounasetuuden.

Hae tehtävään viimeistään 10.10.2021 täyttämällä hakemuslomakkeemme ja liitä mukaan ansioluettelo. Hakemuslomakkeessa on mukana yksi videokysymys, johon vastaaminen on vapaaehtoista (vastaaminen onnistuu myös älypuhelimella). Toimi pikaisesti, sillä toteutamme haastatteluja jo hakuajalla.

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Pricing Aimo Tiilikainen arkisin klo: 9-15 välisenä aikana numerosta 050-509 3303.

Minkälaista on työskennellä Rexelillä? Käy tutustumassa uratarinoihin sivuillamme
https://www.rexel.fi/yritys/uratarinat.html

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

Lue lisää: www.rexel.fi

 

Hinnoitteluanalyytikko

Helsinki
Vantaa
Hyvinkää
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus