Skip to main content

Hinnoitteluasiantuntija K-ryhmään

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmän päivittäistavarakauppa etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa vakituiseen tehtävää hinnoitteluasiantuntijaa vastaamaan K-ruokakauppaketjujen kilpailukykyisestä vähittäishinnoittelusta yhteistyössä tavararyhmien hankinnasta vastaavien tuotepäälliköiden kanssa. Tehtävässäsi toimit osana hinnoitteluun erikoistunutta tiimiä, jossa pääset kehittämään omia vahvuuksiasi ja jonka kehitykseen annat myös oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Olet analyyttinen ja vahvan loogisen päättelykyvyn omaava matemaattinen henkilö, joka kykenee itsenäiseen päätöksentekoon. Haluat oppia ja hyödyntää tietojärjestelmien monipuolisia ominaisuuksia ja innostut kaupallisten tavoitteiden saavuttamisesta. Koulutuksesi on esim. ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta. Pystyt käyttämään työssäsi myös englannin kieltä. Kokemus päivittäistavarakaupasta, hinnoittelusta, valikoimien tekemisestä tai erilaisista tietojärjestelmistä on eduksi. Kykenet sujuvaan yhteistyöhön työkavereiden ja sisäisten asiakkaiden kanssa sekä pystyt toimimaan aikataulupaineessakin tarkasti.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- konsernin laajan tuen

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Hyvönen, puh 050 462 8722.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 6.12.2021 mennessä oheisen linkin kautta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti