Skip to main content

Hitsaaja


Etsimme asiakkaallemme mekaniikkatuotantoon Savonlinnaan hitsaajaa tai hitsaustaitoista robottioperaattoria. Tehtävä on kokoaikainen ja aluksi määräaikainen. Töiden aloitusajankohta on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluvat erilaiset metalli- ja ohutlevyteollisuuden TIG/MIG-hitsaustyöt sekä robottioperaattorin työt. 

Toivomme sinulta oma-aloitteista, huolellista sekä pitkäjänteistä työotetta. Vaadimme aikaisempaa kokemusta ohutlevy- ja metalliteollisuudesta ja hitsaamisesta. Katsomme eduksi luokkahitsauspätevyyden / IWS-tutkinnon.

Tarjoamme sinulle hyvät työolosuhteet modernissa tehdasympäristössä sekä erittäin mukavan työyhteisön. Palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä. 

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä, joten hae nopeasti! Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Saijanen. Tavoitat hänet puhelimitse +358 50 401 5587 tai sähköpostitse ella.saijanen@eilakaisla.fi.

Ota yhteyttä:

Puhelin:
050 4015587

Sähköposti:
ella.saijanen@eilakaisla.fi

Sijainti: Savonlinna

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää avoimista työpaikoistamme, olethan yhteydessä vaihteeseemme +358 30 60900. Hakemiseen liittyvissä ongelmissa, olethan yhteydessä rekrytointi@eilakaisla.fi.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa työpaikkailmoituksessa mainittu henkilöstökonsultti.

Onnea työnhakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hitsaaja

Eilakaisla
Savonlinna
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Oulainen
Eezy Oyj
Pohjois-Pohjanmaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti