Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hitsaaja

Hitsaaja

Asiakkaamme etsii ammattitaitoista hitsaajaa pitkään työsuhteeseen Ouluun.

Etsimme motivoitunutta hitsaajaa jolla on laatuvaatimukset täyttävä
hitsaustaito hallussa Jos koet itsesi kovaksi ammattilaiseksi ja itseluottamuksesi on kohdillaan hitsaustehtävissä, olet etsimämme henkilö!

Työtehtävät vaihtelevat asiakkaan tilauskannan mukaan. Työssä menestyäksesi sinulla tulee olla jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Luokkavaatimuksia ei ole, mutta tämä on aina eduksi.

Vaadimme tehtävään täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja tulityökorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan ja myös halua uuden oppimiselle.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Hitsaaja

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus