Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hitsaaja

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista hitsaajaa Akaaseen!

Työtehtävän kuvaus

Etsimme ammattitaitoista hitsaajaa Akaaseen työskentelemään rakenneteräksen parissa. Työtehtävät sisältävät monipuolisia metallialan työtehtäviä, esimerkiksi MIG-hitsausta, joten edellytämme aikaisempaa kokemusta. Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, mutta työntekijällä täytyy olla valmius kaksivuorotyöhön.

Edellytämme hakijoilta:

- koulutusta metallialalta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit
- reipasta asennetta
- suomen kielen taitoa

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Tarvitsemme vain päivitetyn CV:n. Lähetäthän sen mahdollisimman pian, sillä etenemme haussa jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävistä saat puhelimitse 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

Hitsaaja

37800 Toijala
Kokopäiväinen

Julkaistu 18.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus