Skip to main content

Hitsaaja

ProMesta on keskittynyt rakennusalan ammattilaisiin. Me teemme asiat paremmin ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pukinmäessä. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin, mahdollisuus myös vakinaistua.

Etsimme ammattitaitoisia MIG/MAG HITSAAJIA Vantaalle pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Pajalla hitsataan erilaisia rakenteita pääasiassa mustasta raudasta. Hitsausluokat ja monipuolinen hitsauskokemus katsotaan eduksi. 

Hakijoilta odotamme

  • Hitsaus- ja metallityökokemusta 1-2 vuotta
  • Huolellista työnjälkeä ja luotettavuutta
  • Itsenäistä työotetta
  • Kovaa asennetta!

Voimassa olevat hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturva -ja tulityökortit. Palkka määräytyy työkokemuksen ja muun ammattiosaamisen mukaan.

Työt alkavat pian/heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen pikaisesti.

Lisätietoja: veli-pekka p. 0400 236788 tai [email protected]

Jätä hakemius tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/10981881

Eikö tämä ollut etsimäsi työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity  työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudulla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, hyvä palaute aikaisemmilta työnantajiltasi helpottaa työllistymistäsi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti