Skip to main content

Hitsaaja, Feteco Oy

Feteco Oy on putkentaivutuksiin ja ohutlevyrakenteisiin erikoistunut joensuulainen yritys. Toimitamme asiakkaan tarpeen mukaan tehokkaasti sahaukset, poraukset, putkentaivutukset, laser- ja levytyökeskusosat, särmäykset, hitsaukset sekä kokoonpanot. Valmistamamme tuotteet ovat laatutavaraa ja niitä käytetään ympäri maailmaa murskauskeskuksissa sekä kallionporaus-, puolustus-, ja laivateollisuudenlaitteissa.

Haemme asiakkaallemme Feteco Oy:lle HITSAAJIA Joensuuhun.

Työtehtävät koostuvat metsä-, ja kaivoskoneiden ohutlevyjen sekä putkirakenteiden MIG ja MAG hitsauksista. Levykappaleet ovat kooltaan n. 1–10 mm paksuja. Tehtävä on pääasiassa piensarjatuotantoa, joka tarkoittaa, että työtehtävät voivat vaihdella päivän aikana ja näin mahdollistaa useammankin eri komponentin osavalmistuksen. Odotamme sinulta ripeää ja huolellista työotetta sekä reipasta asennetta työntekoon. Olet motivoitunut ja haluat oppia uutta. Tehtävässä vaaditaan vähintään vuoden aikaisempaa työkokemusta alalta. Katsomme lisäksi eduksi aiemman kokemuksen teollisuuden tuotantotehtävistä ja työturvallisuuskortin.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin. Sovellamme palkkauksessa teknologiateollisuuden työehtosopimusta.
Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan vakituisena. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä koeajan jälkeen suoraan Feteco Oy:n työntekijäksi.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja vakituisen työsuhteen, jossa pääset kehittämään olemassa olevaa osaamistasi ja näkemään työsi jäljen. Tarjoamme lisäksi alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyviä jatkuvia etuja.

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun asiakkuuspäällikkö Jussi Riikonen, p. 050 377 9905, jussi.riikonen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hitsaaja, Feteco Oy

Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus