Skip to main content

Hitsaaja Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Aloitetaanko puhtaalta TYÖpöydältä?

Huolellinen hitsaaja, jatkathan lukemista!

Etsimme asiakkaallemme Finelcomp Oy HITSAAJAA. Työt alkavat kauttamme määräaikaisena työsuhteena, mutta etsinnässä on pitkäaikainen tekijä.

Työtehtävinäsi ovat hitsaajan tehtävät ohutlevytuotteiden parissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, mutta sinulla olisi oltava valmius 2-vuorotyöhön. Työ on alkuun vuokratyöpaikka, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Arvostamme omatoimisuutta, kuvanlukutaitoa, tarkkuutta sekä motivoitunutta työskentelyasennetta. Sinulla on joko metallialan koulutus tai harrastuneisuutta metallin parissa. Eduksi katsomme kokemuksen hitsaustöistä, eli sinulla tulisi olla kyky myös itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen jälkeen.

Kerrothan hakemuksessasi, millaista hitsaustaustaa sinulla jo on!

Tarjoamme käyttöösi modernit ja viihtyisät työskentelytilat ja hyvän auttavaisen tiimin ympärillesi. Kauttamme saat kirjallisen työsopimuksen, e-työturvallisuusperehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sek kattavan työterveyshuollon.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Timo Vainikainen, 0500 378 580, timo.vainikainen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 31.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: timo.vainikainen@barona.fi, 0500378580

Finelcomp Oy

Siellä mistä me tulemme, perustuu elämä vahvoihin arvoihin ja työ aitoon intohimoon. Siksi teemme kaikkemme rakentaaksemme parempaa työarkea myös asiakkaillemme, tinkimättömästi laatua kunnioittaen.

Emme valmista tuotteitamme vain tekemisen ilosta, vaan sähkökeskusmekaniikka on kutsumuksemme. Osaamisemme, kokemuksemme, laatutasomme ja tuotteidemme modulaarisuus ovat tehneet meistä skandinaavisen standardin sähkökeskuskoteloiden valmistuksessa.

Voimamme on sitoutumisessa. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset tarjoamalla laadukkaita tuotteita, joilla teemme heidän projekteistaan helpompia ja turvallisempia.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Hitsaaja Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Finelcomp Oy
83500 Outokumpu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 21.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus