Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hitsaaja Muurameen

Keski-Suomessa on vahva metalliteollisuuden keskittymä. Alueella toimii useita, teknisesti kovatasoisia konepajoja, joissa työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja töitä tehdään innolla sekä suurella sydämellä. Yritykset investoivat niin ihmisiin kuin tuotantoteknologiaankin.


Haemme asiakkaallemme Muurameen hitsaajaa noin kahden kuukauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.


Työnkuva koostuu puhtaasti mustan raudan MAG-hitsauksesta. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta MAG-hitsauksesta joko työelämästä tai harrastustoiminnan puolelta. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, vaan perushitsaustaidot riittävät tässä työssä.


Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät ainakin heinäkuun loppuun saakka. Töitä tehdään päivävuorossa. Palkkaus tapahtuu sopimuksen mukaan Teknologiateollisuuden työehtosopimukseen pohjautuen.


Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa mahdollisimman pian työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tsemppiä työnhakuun!


Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.


Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Derek Kinnunen, 040 627 5757, derek.kinnunen@adecco.fi

Hitsaaja Muurameen

Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus