Skip to main content

Hitsaaja Rovaniemelle

Etsimme asiakkaallemme HITSAAJAA Rovaniemelle!

Työtehtävinä tulee olemaan muun muassa pumppaamon putkiston hitsausta. Materiaalina ruostumaton ja haponkestävä teräs. Etsimme siis hitsaajaa, jolla on kokemusta vastaavasta työstä. Työ sisältää yhteensä noin 5 työkeikkaa, jotka ovat kestoltaan 1-2 päivää/keikka. Työkeikat mahdollisesti hajaantuvat jonkin verran.

Palkka määräytyy hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan. Asiakkaalla on käytössä teknologiateollisuuden työehtosopimus. Työt alkavat alustavasti elokuussa/elokuun jälkeen. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

Voit hakea paikkaa oheisen linkin/painikkeen kautta. Kerrothan meille minkälaista kokemusta sinulta löytyy. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoa
Minja Murtomaa
050 444 4452

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä!
Klikkaa www.sihti.fi!

Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minja Murtomaa, minja.murtomaa@sihti.fi

Hitsaaja Rovaniemelle

Sihti
Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja