Skip to main content

Hitsaajia Kainuuseen

Etsimme HITSAAJIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kainuun alueelle


Ei ole väliä olitpa jo vanha konkari tai vasta urasi alussa oleva tekijä. Edellytämme hakijalta vain voimassaolevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia, sekä mikä tärkeintä hänellä täytyy olla timanttinen asenne töiden tekoon


Kerrothan hakemuksen yhteydessä mahdollisuuksistasi lähteä reissutöihin ja muusta metallialan osaamisesta kuten asennus- ja koneistustaidoistasi.


Katsomme hakemuksessa eduksi alan koulutuksen, hitsausluokat (tig/mig/mag/puikko) sekä aikaisemman työkokemuksen.Lisätietoja antaa Adecco Kajaani:


Heli Keränen 0504444465 / heli.keranen@adecco.fi

Sanna Kovalainen 0504444425 / sanna.kovalainen@adecco.fi


Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.


Visionamme on olla Suomen pätevin ja kestävimmällä pohjalla toimiva henkilöstöpalvelualan työnantaja. Tarjoamme modernin työelämän vaihtoehtoja sekä ylivertaisen palvelukokemuksen ja asiantuntemuksen.


Välitämme taidolla, voitamme luottamuksella.


Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heli Keränen, heli.keranen@adecco.fi

Hitsaajia Kainuuseen

Kajaani
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus