Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hitsaajia Vöyrille

Etsimme Vöyrille levyseppähitsaajia. Edellytämme hakijoilta voimassa olevia hitsausluokkia MIG/MAG-menetelmille. Työt alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työtehtävät ovat monipuolisia hitsaustehtäviä ja tapahtuvat asiakkaan tuotantotiloissa . Kyse on pääasiassa teräsrakenne- ja levyhitsauksesta. Edellytämme aiempaa työkokemusta MIG/MAG-hitsauksesta.

Edellytämme valmiutta 2-vuorotyöhön. Työsuhde on aluksi pitkä määräaikainen ja valitut henkilöt työllistyvät työsuhteeseen Barona Teollisuus Oy:lle. Hyvin työstään suoriutuvilla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen myöhemmin.

Tärkeintä on positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan ja aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena. Tärkeää on myös, että arvostat laadun merkitystä ja ymmärrät työturvallisuuden osana työntekoa.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä käyttämään ammattitaitoasi sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi tarjoamme osaavan ja ammattitaitoisen työyhteisön. Mikäli kiinnostuit, niin haethan nopeasti tätä paikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta +358 50 597 4102 tai sähköpostitse osoitteesta sami.rinta-valkama@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 26.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: sami.rinta-valkama@barona.fi, +358 50 597 4102

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Hitsaajia Vöyrille

Barona Teollisuus
66800 Vöyri
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

DNA Puhelinpalvelukeskus
Oulu
HUS
Helsinki
Helsinki Metropolitan Area