Skip to main content

Hitsareita teollisuuteen, Vantaa

Etsimme ammattitaitoisia MIG/MAG-HITSAAJIA Vantaan Korsoon pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Paja on erikoistunut teräsurakointiin, joten työkohteesi voi pajan lisäksi olla myös työmailla.

Olet meidän tekijä, jos sinulla on jo kokemusta hitsaus- tai metallitöistä, pääset kulkemaan Korsoon joko julkisilla tai omalla autolla sekä olet kiinnostunut ottamaan pitkäaikaista työtä vastaan. Työ on itsenäistä, mutta yksin et jää, sillä saat tueksi ProMestan lisäksi asiakkaamme osaavat työnjohtajat ja kollegat.

Palkka voidaan neuvotella osaamisesi mukaan. Aloitus katsotaan joustavasti sinulle sopivaksi, myös nopeat aloitukset ovat mahdollisia. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaan, kuin niitä tulee, joten jätä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta!

Jätä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/12258494

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa töitä teollisuusalan ammattilaisille. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin teollisuusalan parhaita timantteja, mutta hyvällä asenteella pääset jo pitkälle. Toimimme koko Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä ja Porvoon keskustassa. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia työtehtäviä määräaikaisista vakinaisiin työsuhteisiin ja suorarekrytointeihin. Katso myös muut teollisuusalan avoimet työpaikat nettisivuiltamme www.promesta.fi tai täytä avoin hakemus ja katsotaan sinulle sopiva työpaikka.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti