Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hitsaustaitoinen asentaja ajoneuvoasennuksiin

Hitsaustaitoinen asentaja, kiinnostaako uusi työ raskaiden ajoneuvojen parissa? Etsimme asiakkaallemme Vantaalle hitsaustaitoista asentajaa raskaiden ajoneuvojen asennuksiin.

Työ on perävaunujen päälirakenteiden huoltoa ja korjauksia sekä takalaidan nostimen ja korirakenteiden huoltoa ja korjausta. 

Työpisteesi tulee olemaan Vantaalla, Tuupakan läheisyydessä ja töitä tehdään 2-vuorotyönä klo 6-22 välillä. Asiakkaamme on kansainvälinen ja vakavarainen yritys, joka valmistaa sekä huoltaa raskaskalustoa.

Hakijoilta edellytämme:

  • Kovaa työmotivaatiota ja -asennetta
  • Sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

Mitä tarjoamme:

  • Mahdollisuuden lähteä töihin nopeallakin aikataululla
  • Pitkäaikaisen työsuhteen mahdollisuudella vakinaistumiseen

Jos olet hakemamme osaaja ja olet valmis töihin, laita hakemusta tulemaan alla olevasta linkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

HAE TÄSTÄ: http://promesta.likeit.fi/apply/12149316

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa töitä teollisuusalan ammattilaisille. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin teollisuusalan parhaita timatteja, mutta hyvällä asenteella pääset jo pitkälle. Toimialueemme on koko Suomi ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä sekä Porvoon keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin ja vakinaistamme parhaat.

Eikö tämä ollut etsimäsi teollisuusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme www.promesta.fi tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity teollisuusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia Uusimaan teollisuudessa alkaa päivittäin ja voimme huomioida hakemuksesi myös muihin soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, kuten edelliset esihenkilösi.

Hitsaustaitoinen asentaja ajoneuvoasennuksiin

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja