Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hitsaustyönjohtaja

Hitsaustyönjohtaja

Bolt yhdistää rakennusalan, teollisuuden, kiinteistöhuollon, logistiikan ja horecan työt ja työvoiman uudella tavalla. Tavoitteenamme on saada työ ja työntekijä kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.
Haemme HITSAUSTYÖNJOHTAJAA kajaanilaiseen menestyvään konepajaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (insinööri/teknikko), tai omaat jo vankan kokemuksen vastaavista tehtävistä. Teräsrakentaminen ja hitsaus on sinulle tuttua. Ehkäpä tunnet myös tarvittavia standardeja ja laatumääritelmiä. Samoin aiempi kokemus tiimin johtamisessa on ehdoton etu, mutta tärkeintä on, että pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on halu kehittyä ja kehittää.

Työnjohtajana sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot. Kykenet toimimaan myös erilaisissa toimintaympäristöissä ja aikatauluissa. Omaat hyvät ongelmien ratkaisutaidot sekä olet luonteeltasi joustava ja pitkäjänteinen.

Katsomme eduksi englannin ja venäjän kielen taidon, mutta hyvällä ja selkeällä suomen kielellä pärjää hyvin.

Tarjoamme sinulle vakituisen paikan vakavaraisessa ja menestyvässä kajaanilaisessa yrityksessä.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Muistathan ilmoittaa hakemuksessasi myös palkkatoiveen.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Pasi Pellikka
pasi.pellikka@bolt.works
050 331 5943

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Hitsaustyönjohtaja

Kajaani
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus