Skip to main content

Hoitajia pääkaupunkiseudulle

Hei lähihoitaja, hoiva-avustaja, sairaanhoitaja, geronomi,  sosionomi, toimintaterapeutti tai fysioterapeutti.

Haluatko tuntea tekeväsi tärkeää työtä, joka ikinen päivä? Haluatko olla osa tiimiä, jossa on voimakas yhteenkuuluvuuden tunne? Haluatko hoivata apua ja tukea tarvitsevia ihmisiä työpaikassa, jossa sinulla on aikaa tehdä työsi hyvin?  

Tervetuloa Folkhälsanille!

Olemme perheystävällinen työpaikka sekä terveyttä edistävä ja voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka juuret ulottuvat pitkälle historiaan. Juuri nyt meillä on vapaita hoitoalan työpaikkoja pääkaupunkiseudulla. Työkielemme on ruotsi, mutta sinun ei tarvitse osata kieltä hyvin alusta lähtien, ruotsia voi oppia pikkuhiljaa työn kautta.  

Olemme erittäin joustava työnantaja. Jos sinulla on kiltti lemmikki, joka voi tuottaa iloa asukkaillemme, saat mielellään ottaa sen toisinaan töihin mukaan. Jos sinulla on toimintaamme soveltuva harrastus – kuten käsityöt, leivonta, musiikki tai voimistelu – saat mielellään harrastaa asukkaidemme kanssa. Meillä voit tehdä pelkkiä yö- tai päivävuoroja, tai yhdistellä päivä- ja yövuoroja, koko- tai osa-aikaisesti. Teemme parhaamme suunnitellaksemme työvuorot niin, että ne sopivat sekä sinulle että meille. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen, yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan. Saat käyttöösi erilaisia henkilöstöetuja, joita tarjoamme, jotta voisit työssäsi hyvin ja jotta voit myös kehittää itseäsi ammatillisesti. Olet meille tärkeä.  

Tule meille töihin! Tai vinkkaa meistä tutullesi. Jos sinulla on jo sosiaali- ja terveysalan koulutus, tai vielä opiskelet – älä epäröi ottaa yhteyttä. Haluatko tietää enemmän meistä, arvoistamme ja toiminnastamme? Ota rohkeasti yhteyttä henkilöstöpooliin puh. 050 541 7730 tai sähköpostilla personalpool@folkhalsan.fi.  

Osoitteesta www.folkhalsan.fi/fi/tyopaikat voit lukea lisää meistä työnantajana sekä nähdä avoimet työpaikkamme. Voit myös jättää avoimen hakemuksen, niin olemme yhteydessä sinuun. 

Kun työskentelet asumis- ja sosiaalipalveluissa edellytämme rokotesuojaa tartuntatautilain 48. §:n mukaan.