Skip to main content

Hoitoalan osaajia, Keski-Suomi

Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Tiesitkö, että meillä on Keski-Suomessa useita asumispalveluyksiköitä ikäihmisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille? Mikäli etsit uutta suuntaa urallesi tai keikkatyötä opintojesi oheen - haluamme kuulla sinusta lisää!

Etsimme nyt yksiköihimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia (esim. lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja, geronomeja, hoiva-avustajia) niin vakituiseen työsuhteeseen kuin satunnaiseen keikkatyöhön.

Kuulemme mielellämme sinulta, minkälaista työtä sinä etsit. Mahdollistamme myös työskentelyn näiden kaikkien edellä mainittujen asiakasryhmien parissa, mikäli kaipaat vaihtelua työhösi ja haluat laajentaa osaamistasi.

Työpäiväsi meillä

Työtehtävät yksiköissämme ovat hieman erilaisia asiakasryhmästä sekä koulutustaustastasi riippuen. Yhteistä on kuitenkin asukaskeskeisyys sekä mielekkään arjen varmistaminen jokaiselle asukkaalle. Työ sisältää perushoitotyötä, lääkehoitoa, erilaista viriketoimintaa/ulkoilua sekä asukkaiden tukemista ja ohjaamista arjen eri askareissa.

Miksi meille?

Meidän valttikortteja työnantajana ovat:

-työn joustavuus
-avoin keskustelukulttuuri
-jatkuva kehittäminen ja henkilöstön huomioiminen kehitystoimenpiteissä
-vahva panostus laatuun
-halu olla parhaita siinä, mitä teemme

Näiden lisäksi vakituisena työntekijänä olet oikeutettu meidän henkilöstöetuihin sekä työterveyshuollon palveluihin. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja huolehdimme, että koet itsesi tasavertaiseksi työryhmän jäseneksi. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja voit päivittää meille käytettävyyttäsi näppärän mobiilisovelluksen kautta.

Sovit erinomaisesti joukkoomme, mikäli:

-olet sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alan opiskelija
-olet toisia arvostava, ystävällinen ja haluat tehdä hoitotyössä parhaasi

Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy hygieniapassi sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen sekä aikaisemman työkokemuksen ikäihmisten, kehitysvammaisten tai mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa toimimisesta.

Hae ilman CV:tä ja monimutkaisia tekstikenttiä!

Kerro meille itsestäsi muutaman monivalintakysymyksen kautta ja me olemme sinuun yhteydessä! Tätä hakua hallinnoi rekrytointitiimistä Kia, Emma ja Roosa, olethan meihin yhteydessä mikäli sinulla herää kysyttävää: rekrytointi@esperi.fi.

Kerrothan hakemuksessa, missä kunnassa/yksikössä olet kiinnostunut työskentelemään. Yksiköitä meillä on Laukaalla, Muuramessa, Toivakassa, Joutsassa, Viitasaarella, Äänekoskella, Saarijärvellä, Karstulassa ja Jämsässä.

Voit myös tutustua yksiköihimme nettisivuillamme (www.esperi.fi) ja olla suoraan yhteydessä sinua kiinnostavan yksikön esimieheen.

Esperistä työnantajana voit lukea lisää täältä: https://ura.esperi.fi/

WWW-osoite: http://www.esperi.fi
Yhteystiedot: rekrytointi@esperi.fi
Työpaikan osoite: 43500 KARSTULA
Palkkaus: tehtävän mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: alle 11 pv
Haku päättyy: 31.12.2021 klo 23:59
Jätä hakemus: https://ura.esperi.fi/jobs/1213405-hoitoalan-osaajia-keski-suomeen/applications/new
Ilmoitus jätetty: 10.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Hoitoalan osaajia, Keski-Suomi

Esperi Care Oy
43500 Karstula
41660 Toivakka
19650 Joutsa
Jämsä
44500 Viitasaari
Äänekoski
Laukaa
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö
Ei työkokemusta

Julkaistu 09.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja